Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

bet365

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να τονίζουν πως δεν πρέπει να αρκούνται στην ανοδική τους πορεία εντός αγωνιστικών χώρων.

Αντιπροσωπεία παικτών του Ατρομήτου πραγματοποίησε σήμερα την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη των Περιστεριωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Εκεί βρέθηκαν οι Τσέναμο, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο, Κάτια Κοξένογλου. Κατά την επίσκεψή τους οι παίκτες και η κ. Κοξένογλου τόνισαν πως στον σύλλογο των δυτικών προαστίων δεν πρέπει να αρκούνται στην ανοδική του πορεία εντός των αγωνιστικό χώρο, αλλά να δρουν σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος

Την ετήσια επίσκεψη που πραγματοποιούμε τις Άγιες Μέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» έκανε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας για να προσφέρει αρνιά στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Ατρόμητος και κοινωνική προσφορά είναι πλέον έννοιες αλληλένδετες καθώς οι μεγάλες ομάδες δεν «χτίζονται» όπως πολύ σοφά σχολίασε ο Λουίτζι Τσέναμο μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά με την παρουσία τους στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης τους.

Η ομάδα μας αποτελεί ένα πολύ ζωντανό κύτταρο στο Περιστέρι αναπτύσσοντας έντονη δράση κάνοντας τους φιλάθλους υπερήφανους όχι μόνο για τις επιδόσεις της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και για την σταθερή κοινωνική της προσφορά.

Με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου αντιπροσωπεία των παικτών που την αποτελούσαν οι Τσέναμο, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο παρέδωσαν τα αρνιά στην υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξένια Κορόγιαννη η οποία ευχαρίστησε θερμά τον Ατρόμητο για την στήριξη τους σε συνανθρώπους μας.

«Ο Ατρόμητος είναι ιδέα για την πόλη μας, μαζί του μεγαλώσαμε, είμαστε υπερήφανοι για όσα πετυχαίνει σε όλους τους τομείς δράσης του» σχολίασε.

Παρών ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος αλλά και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που εξήρε την κοινωνική παρουσία της ομάδας μας λέγοντας ότι:«Η βοήθεια που προσφέρει ο Ατρόμητος είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαίνεται σήμερα και δεν μπορεί να την φανταστεί κανείς».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Λουίτζι Τσέναμο και Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος οι οποίοι τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να μην αρκείται μόνο με την ανοδική της παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα