Φιλικό και ραντεβού την Τρίτη του Πάσχα

Γιώργος Βροντάκης
Φιλικό και ραντεβού την Τρίτη του Πάσχα

bet365

Ο Λεβαδειακός έπαιξε «οικογενειακό» δίτερμα με την ομάδα Νέων U20 και στη συνέχεια χορηγήθηκε άδεια στους παίκτες.

Το φιλικό διεξήχθη το πρωί στο δημοτικό στάδιο και είχε διάρκεια δύο 35λέπτων και ήταν αντί για προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού. Η Α’ ομάδα επικράτησε των Νέων με σκορ 3-0.

Τα γκολ πέτυχαν ο Βασιλείου στο 11’ με πλασέ, έπειτα από παράλληλη πάσα του Λυκογιάννη από τα αριστερά, ο Μάγκας στο 35’ με πλασέ, ξανά από παράλληλη πάσα του Λυκογιάννη, αλλά από τα δεξιά και ο Καπός στο 66’ με σουτ.

Ο κ. Παντελίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και μετά το τέλος του παιχνιδιού χορήγησε στους παίκτες του άδεια μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.

Για την Α’ ομάδα ξεκίνησαν στην 11άδα οι:
Κανίδης, Πέππας, Μάγκας, Σκέμπης, Varela, Petrazzi, Αποστολόπουλος, Rogerio, A. Ortega, Λυκογιάννης και Βασιλείου, ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι:
Kapa, Νικολακάκης, Καπός και Warden.

Για την ομάδα Νέων U20 αγωνίστηκαν οι:
Τσιντώτας, Celanji, Αντωνίου (36’ Νάκος), Γοργάκης, Σακκάς Δ., Κυπραίος (56’ Αντωνιάδης), Βελέντζας, Τόπι, Καψάσκης (36’ Κουτσούκης), Λιακόπουλος (49’ Σπάρος), Σμυρναίος (66’ Παντελίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα