Μπακάκης: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Μπακάκης: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Μπακάκης, τόνισε πως πηγαίνει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ έδειξε ανυπόμονος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ στην «Ώρα των σπορ»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήηελα από την αρχή. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα, για να τη βοηθήσω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλαξαν. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ δεν υπήρχε κάτι άλλο για μένα και είμαι σίγουρος πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Σύντομα θα είμαστε και πάλι εκεί που πρέπει κι από την πλευρά μου θέλω να πω πως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να βοηθήσω κι εγώ στην επιστροφή αυτής της τεράστιας ομάδας στην κορυφή, που σίγουρα θα έρθει. Πλέον το μυαλό μου είναι μόν0ο στην ΑΕΚ και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα