«Ευτυχισμένος με τον τίτλο, όνειρό μου η Ρεάλ» (vid)

«Ευτυχισμένος με τον τίτλο, όνειρό μου η Ρεάλ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Μίτσελ έδωσε μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες στην Ισπανία αποδεικνύοντας και το πόσο εξοικειωμένος είναι με την τεχνολογία.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος που... ανέκρινε τον τεχνικό του Ολυμπιακού δεν ήταν στον ίδιο χώρο με εκείνον αλλά στην πατρίδα της και μπροστά σε υπολογιστή. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός φόρεσε τα ακουστικά του, κάθισε μπροστά από το PC του και μίλησε για περίπου 2,5 λεπτά για τους Πειραιώτες και το μεγάλο του όνειρο να προπονήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μίνι συνέντευξη έγινε με το πρόγραμμα Facetime το οποίο επιτρέπει σε έναν χρήστη υπολογιστή να κάνει κλήση σε άλλο άτομο και να τον βλέπει ταυτόχρονα. Ο Μίτσελ πάντως έκανε πλάκα και ήταν άνετος όπως πάντα. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως «είμαι ευτυχισμένος με τον τίτλο.

Είμαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Νιώθουμε τυχεροί με όσα ζήσαμε φέτος». Ο προπονητής των πρωταθλητών χαρακτήρισε με τον τρόπο του πιο εύκολο το έργο ενός κόουτς για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα σε σχέση πάντα με την Ιβηρική.

Σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να προπονήσει μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη στο άμεσο μέλλον εκείνος επισήμανε μεταξύ άλλων πως «εγώ δουλεύω πάνω σε μία ιδέα και ένα συγκεκριμένο πλάνο που έχω για την προπονητική. Δουλεύω για το τώρα. Για το μέλλον θα δούμε. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να δουλέψω σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Ο Μίτσελ που βάσισε την λογική με την οποία λειτουργεί στο εάν νιώθει πολύ καλά ή όχι σε μία ομάδα, διευκρίνισε πως επιζητά μία μέρα να εργαστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο στην γηραιά ήπειρο. Όταν του ζητήθηκε να αποσαφηνίσει ποιος μπορεί να είναι αυτός ανέφερ ευθύς αμέσως το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι και το προπονητικό όνειρό του.

«Είναι σίγουρα η Ρεάλ. Όμως αυτήν την στιγμή βρίσκομαι εδώ. Δουλεύω εδώ. Έχω ένα συμβόλαιο με την ομάδα, όποτε το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα», συμπλήρωσε. Η συνέντευξη έκλεισε με την δημοσιογράφο να του εύχεται να προπονήσει σύντομα μία μεγάλη ομάδα στην Ισπανία ή την Ευρώπη και τον Μίτσελ να της αναφέρει πως την επόμενη φορά η συνέντευξη που θα κάνουν να είναι... face το face.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα