Αρσεναλ - Γουέστ Χαμ 3-1 (vid)

Gazzetta team
Αρσεναλ - Γουέστ Χαμ 3-1 (vid)

bet365

Η Αρσεναλ με δύο γκολ του Ποντόλκσι ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ, νίκησε 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Emirates» και πέρασε πάνω από την Εβερτον.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έζησε για λίγο τον εφιάλτη των τελευταίων αγωνιστικών από το γκολ της Γουέστ Χαμ προς το τέλος του πρώτου μέρους, όμως είχε τη δύναμη να επιστρέψει με δύο γκολ του Γερμανού, να πετύχει την πρώτη της νίκη στα τελευταία πέντε ματς και με αγώνα περισσότερο να περάσει πάνω από την Εβερτον.

Αφού ο Ζιρού έχασε καθαρό τετ α τετ στο 30', η επικίνδυνη Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 40' όταν μετά από διπλή προσπάθεια του Νοτσερίνο και επεμβάσεις του Σέζνι, ο Τζάρβις με κεφαλιά στην κενή εστία έκανε το 0-1 παγώνοντας το «Emirates». Παρά το σημείο στο οποίο δέχθηκε το γκολ η ομάδα του Βενγκέρ, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να ισοφαρίσει πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 44' ο Καθόρλα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ποντόλσκι, ο οποίος βρήκε χώρο για να γυρίσει και με διαγώνιο σουτ να νικήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αντριάν (1-1). Οπως τελείωσε το πρώτο μέρος ξεκίνησε το δεύτερο για τους Gunners. Με γκολ. Ο Ολιβιέ Ζιρού εκμεταλλεύτηκε την καλή μακρινή μπαλιά του Βερμάελεν και εκτέλεσε στην κίνηση με το δεξί (2-1) για να γράψει στο 78' το τελικό 3-1 ο Ποντόλσκι με βολέ μετά την εξαιρετική κεφαλιά-πάσα από τον Ράμσεϊ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα