Τα νέα δεδομένα για το σχήμα Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Τα νέα δεδομένα για το σχήμα Μίτσελ

bet365

Ο Μπάλας Μέγιερι και ο Νέλσον Βαλντές φαίνεται να είναι πλέον τα φαβορί για τις θέσεις των γκολκίπερ και φορ αντίστοιχα για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Δύο διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τα δεδομένα της Δευτέρας ετοιμάζει για το πλάνο του ο Μίτσελ. Ο Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο και ο Βαλντές για την κορυφή της επίθεσης και όχι ο Σαβιόλα. Έτσι το αγωνιστικό... σχέδιο για την Τούμπα διαμορφώνεται ως εξής: ο Ούγγρος κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Μαρκάνο (σ.σ. μία θέση για την οποία υπάρχει και ο Μπονγκ), στον άξονα οι Ντινγκά και Μανιάτης, στα δύο... φτερά οι Φουστέρ και Κάμπελ και επιτελικός χαφ πίσω από τον Παραγουανό φορ ο Βαλντές. Παρόλα αυτά πάντως και ο Ισπανός και ο Σαβιόλα παραμένουν στο... κόλπο για την ενδεκάδα. Στην ερυθρόλευκη αποστολή για την μεγάλη ρεβάνς της Τούμπας στο Κύπελλο είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα