Πρωτιά Ρομπέρτο και στο... πριμ!

Πρωτιά Ρομπέρτο και στο... πριμ!

Δημήτρης Τομαράς
Πρωτιά Ρομπέρτο και στο... πριμ!

bet365

Ο Ρομπέρτο δεν κέρδισε μόνο θέση στις καρδιές των φιλάθλων. Βάσει συμμετοχών καρπώνεται και τα πιο πολλά χρήματα από την Σούπερ Λίγκα.

Το πριμ του πρωταθλήματος για τον Ισπανό πορτιέρο με βάση το γεγονός πως έχει παίξει 3.003 λεπτά αντιστοιχεί σε ένα ποσό της τάξεως των 180.180 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο ο Ρομπέρτο φιγουράρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού, στην οποία αποτυπώνεται πως οι ποδοσφαιριστές του θα εισπράξουν το ανάλογο πριμ συγκριτικά με τα λεπτά που αγωνίστηκαν. Έτσι ο υψηλόσωμος γκολκίπερ δεν ξεχωρίζει μόνο για τις αγωνιστικές πρωτιές του και τις επιδόσεις του αλλά και για τις οικονομικές απολαβές που θα έχει. Την πρώτη τετράδα κλείνουν οι Κάμπελ με 147.480 ευρώ, Σάμαρης με 143.280 ευρώ και Μανωλάς με 133.680. Στις τελευταίες θέσεις αυτού του πίνακα είναι οι πιτσιρικάδες Βέργος, Σαλιάκας και Βούρος (6.120 ο πρώτος, 5.640 ο δεύτερος και 2.760 ο τρίτος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα