Επίσημα... άκυρο της ΕΠΟ σε 7 ομάδες!

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα... άκυρο της ΕΠΟ σε 7 ομάδες!

bet365

Η ΕΠΟ δε χορήγησε άδεια, όπως αναμενόταν, σε Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Εργοτέλη, Άρη, Πανιώνιο, αλλά ούτε και στον ΟΦΗ. Εγκρίθηκαν οι φάκελοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ.

Την απόφαση για τη χορήγηση ή μη άδειας στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, έπειτα από τη διήμερη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης.

Όπως αναμενόταν, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πήραν κανονικά την έγκριση και θα δώσουν το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, που επίσης συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, αναμενόταν να μη δοθεί άδεια σε Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Πλατανιά, Εργοτέλη, Πανιώνιο, όπως και έγινε, ενώ δε χορηγήθηκε ούτε στον ΟΦΗ. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι έξι ΠΑΕ, που δεν πήραν το «πράσινο φως», έχουν δικαίωμα έφεσης εντός των επόμενων πέντε ημερών.

Αναλυτικά η απόφαση

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα