Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του ο Μιχαλάκης

Γιώργος Βροντάκης
Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του ο Μιχαλάκης

bet365

Η Καλλονή πήρε την αδειοδότηση από την ΕΠΟ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη να ευχαριστεί τους άμεσους συνεργάτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:
Θετική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο της Superleague. Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αργύρης Λίβας και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Ιατρέλλης.

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη για το θέμα

«Για αυτή την αδειοδότηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, την συντονίστρια της διαδικασίας της αδειοδότησης στην ομάδα μας Γεωργία Παπασταύρου και την υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ Χριστίνα Σικέλη για την ομαδική δουλειά που έκαναν όλοι τους ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να αδειοδοτηθεί για τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Superleague».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα