Στον «αέρα» λόγω χαρτοσήμου η εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Στον «αέρα» λόγω χαρτοσήμου η εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Στον «αέρα» λόγω χαρτοσήμου η εκκαθάριση στην ΑΕΚ

bet365

Στα άκρα οδηγούνται ΑΕΚ και Δημόσιο αναφορικά με την υπόθεση του χαρτοσήμου, καθώς στην τελευταία επικοινωνία που υπήρξε ο Χάρης Θεοχάρης διεμήνυσε πως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση αν δεν καταβληθούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεχωράρης εμμένει αναφορικά με την καταβολή του χαρτοσήμου, η Ένωση αδυνατεί να καταβάλει τα 3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται και η εκκαθάριση της ΠΑΕ παραμένει στον «αέρα». Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σε σημείο μάλιστα που να αναρωτιούνται και για τις προθέσεις του Δημοσίου για το αν θέλουν να βρεθεί οριστική λύση.

Στον νόμο εξάλλου που ψηφίστηκε για τις ΠΑΕ οι οποίες μπαίνουν σε διαδικασία εκκαθάρισης, σημειώνεται ξεκάθαρα: «Σε περιπτώσεις ειδικής εκκαθάρισης Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών που δεν διαθέτουν κινητή ή ακίνητη περιουσία, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς το Δημόσιο». Αυτό σημαίνει πως αν η ΑΕΚ είχε τα 3 εκατ. ευρώ του χαρτοσήμου, δεν θα μπορούσε να κάνει χρήση του συγκεκριμένου νόμου, αφού δεν θα συγκαταλεγόταν στις ΠΑΕ που δεν έχουν κινητή ή ακίνητη περιουσία. Στην Ένωση πλέον περιμένουν να δοθεί η λύση από το Υπουργείο Οικονομικών, που πρόκειται να πάρει και την υπόθεση επάνω του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα