Το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

bet365

O Hρακλής Αντύπας γράφει για το πως είδε την φιέστα του Ολυμπιακού για το 41ο πρωτάθλημα και... ταξιδεύει και στην ρεβάνς της Τούμπας!
Φιέστα αντάξιας της ιστορίας και των επιτευγμάτων αυτής της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Το Καραϊσκάκη φόρεσε τα καλά του. Γέμισε παιδιά, γέμισε χαμόγελα, γέμισε συναισθήματα, γέμισε με προσωπικότητες…
Τα παιδιά είναι το μέλλον και ο Ολυμπιακός με την συνεργασία του με την Unicef, έχει προσφέρει ζωή και χαρά σε αμέτρητα βλαστάρια που ταλαιπωρούνται από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδαν το φως της ζωής.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε μήνυμα, τα μπαλόνια έφυγαν από τα χέρια των παιδιών και ακολούθως την σκυτάλη πήραν ο Χούλιο Λοσάντα. Από τις αντιδράσεις του μεγάλου παίκτη, που έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, μπορεί να καταλάβει κάποιος το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Ακόμα και αν δεν είναι φίλαθλος της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας.
Πανηγύριζε λες και είχε σκοράρει. Συγκινήθηκε, φίλησε την φανέλα και δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο. Κι όλα αυτά ένας άνθρωπος που ζει χρόνια και αμέτρητα χιλιόμετρα μακριά από το Ναό…
Ο Ολυμπιακός (γιατί κανείς σε αυτή την ομάδα δεν ξεχνά το παρελθόν) τίμησε και πάλι τον μεγάλο του πρόεδρο, τον Σταύρο Νταϊφά, που αποφάσισε να δει την συγκεκριμένη φιέστα από ψηλά. Συγκινητικό το βίντεο με το αφιέρωμα σε μία από τις μεγαλύτερες μορφές που είχαν την τύχη και την ευθύνη να ηγηθούν τον Ολυμπιακό.
Τα πρωταθλήματα πήραν την θέση τους και όταν σηκώθηκε και το τελευταίο – μέχρι το επόμενο – το 41ο όλοι είχαν στο μυαλό τους το 42ο! Γιατί τα νούμερα του Θρύλου σε κούπες, δεν πρόκειται να τα φτάσει κανείς.
Απλά μέχρι να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το 42ο τίτλο, υπάρχει ακόμα ένα… μερεμέτι. Αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…