Του... έκλεισε το σπίτι, δεν του έδωσε το χέρι! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Του... έκλεισε το σπίτι, δεν του έδωσε το χέρι! (vid)

bet365

Μάουρο Ικάρντι και Μάξι Λόπες ήταν κολλητοί μέχρι που ο πρώτος του έκλεψε την γυναίκα. Οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι για πρώτη φορά την Κυριακή με τον Μάξι να αρνείται ως νέος Γουέιν Μπριτζ να κάνει χειραψία με τον συμπατριώτη του.

Μάξι Λόπες και Μάουρο Ικάρντι ήταν συμπαίκτες στην Σαμπντόρια και μάλιστα ο Μάξι τον είχε πάρει υπό την προστασία του. Μάλιστα ο Ικάρντι έκανε και διακοπές με την οικογένεια Λόπες αλλά θαμπώθηκε από τα κάλλη της Γουάντα Νάρα και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου αφού έγινε το τρίτο πρόσωπο και η αιτία Λόπες και Νάρα να χωρίσουν.

Τώρα οι δύο άνδρες βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ματς της Σαμπντόρια με την Ίντερ και όλοι περίμεναν την αντίδραση του Μάξι Λόπες και το αν θα γίνει χειραψία. Ο Ικάρντι έδωσε το χέρι του, αλλά ο Μάξι Λόπες ούτε καν που τον κοίταξε θυμίζοντας τον Γουέν Μπριτζ με τον Τζον Τέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα