Ούμπιντες: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ούμπιντες: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Gazzetta team
Ούμπιντες: «Συγχαρητήρια σε όλους»

bet365

Ο Ατρόμητος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας και ο Χαβιέρ Ούμπιντες, μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του Πανθρακικού, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος για όλη την ομάδα. Τερματίσαμε στην τρίτη θέση, νομίζω είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ατρόμητου. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα πλέι οφ», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος στην κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του ο Παντελής Θεολόγου τόνισε: «Πιστεύω για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί παίρνουμε και το αβαντάζ των δύο πόντων στα πλέι οφ. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα