Μίλαν - Κατάνια 1-0 (vid)

Μίλαν - Κατάνια 1-0 (vid)

bet365

Αν και ίδρωσε να νικήσει την τελευταία Κατάνια που έπαιζε με δέκα παίκτες στο τέλος (1-0), η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Πάρμα και βρέθηκε στο -3 από το Europa League.

Αλμα τριών θέσεων στη βαθμολογία της Serie A έκανε η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ (από 11η πήγε 8η), που αν και έπαιξε καλά για πολύ μικρά διαστήματα, νίκησε 1-0 τους ήδη υποβιβασμένους Σικελούς στο «Σαν Σίρο» και για πρώτη φορά φέτος έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες. Ο Ρικάρντο Μοντολίβο πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους Ροσονέρι, που στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν τραγικοί κόντρα στην ουραγό που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Η Κατάνια ήταν αυτή που είχε τις πρώτες φάσεις στην αναμέτρηση, με τον Μπαριέντος να σουτάρει στο 8' άουτ και στο 13' να βρέπει τον Αμπιάτι να βγάζει με το ένα χέρι σε κόρνερ το νέο καλό σουτ του. Στο 20' είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν ο Ραμί τσίμπησε τη μπάλα από τον Αντούχαρ μετά το φάουλ του Κακά αλλά την έστειλε πάνω από τα δοκάρια του Αργεντινού πορτιέρε. Στο 22' ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ από πλάγια για να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά αργότερα με τρομερό σουτ του Μοντολίβο από τα 30 μέτρα (1-0). Τα σουτ του Μπαλοτέλι πριν βγει το ημίχρονο (37', 39') δεν στάθηκαν ικανά να κλειδώσουν τη νίκη για τους Ροσονέρι από το πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ μέτριο και γι' αυτό ευθύνη είχαν οι γηπδούχοι που κόντρα στην τελευταία και μακράν χειρότερη ομάδα της κατηγορίας δεν μπόρεσαν να κάνουν φάσεις και έδειξαν ότι ίσως και να φοβήθηκαν το ματς. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76' για να δούμε κάτι της προκοπής στον αγώνα και αυτό ήταν το φάουλ από τα 30 μέτρα του Λόντι το οποίο έβγαλε στο παραθυράκι ο Αμπιάτι. Ανακούφιση για την κακή στην επανάληψη Μίλαν ήταν η κόκκινη που δέχθηκε ο Ρινάουντο -δεύτερη κίτρινη- στο 79' για μαρκάρισμα στον Μεξές. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα πάντως το σύνολο του Ζέεντορφ παρουσίασε άσχημη εικόνα αφού η Κατάνια με παίκτη λιγότερο πίεσε και σε πολλές περιπτώσεις ανάγκασε τους Μιλανέζους να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να διώξουν όπως-όπως. Στην τελευταία φάση του αγώνα (90'), το δυνατό σουτ του Μπαλοτέλι από το όριο της περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Μίλαν (Κλάρενς Ζέεντορφ): Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Ραμί, Κονστάντ (77’ Εμάνουελσον), Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Πόλι (74’ Αμπάτε), Κακά (87’ Πατσίνι), Τααράμπ, Μπαλοτέλι

Κατάνια (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Αντούχαρ, Ρολίν, Γκιομπέρ, Σπόλι, Μονσόν, Λόντι, Ρινάουντο, Μπαριέντος, Πλαζίλ (77’ Ισκο), Λέτο (59’ Κάστρο), Μπεργκέσιο (82’ Μπόατενγκ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα