Λαγός: «Δεν μας άφησαν»

Λαγός: «Δεν μας άφησαν»

Gazzetta team
Λαγός: «Δεν μας άφησαν»

bet365

Ο Τάσος Λαγός μίλησε για τον εκνευρισμό του Παναθηναϊκού και τα όσα έγιναν στην Ξάνθη. Αγγελόπουλος: «Ευλογημένος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω πώς έγινε παιχνίδι. Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας, αλλά κάποιοι δεν μας άφησαν. Είμαστε εκνευρισμένοι. Και ο πιο ήρεμος θα εκνευριζόταν. Μετά τα δύο γκολ ισορροπήσαμε. Όσο είμαστε στο ένα τέρμα διαφορά είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε καλά, όμως δεχτήκαμε το 3-1 από το πουθενά. Τη φετινή σεζόν περιμέναμε πώς θα πάμε καλά. Η ομάδα ήθελε λίγο χρόνο για να δεθεί στην αρχή. Στη συνέχεια φάνηκε η δουλειά που κάνουμε. Ακολουθεί ένα ματς με τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο, που πηγαίνουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να πάμε στον τελικό. Θα κριθεί στη δική μας απόδοση αν θα γίνει. Αυτό και η πρωτιά στα πλέι οφ είναι μονόδρομος».

Αγγελόπουλος: «Ευλογημένος αν και θα προτιμούσα νίκη»

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια, και ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Αγγελόπουλος: «Νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος για τη στιγμή αυτή. Θα προτιμούσα να είχε συνδυαστεί με μία νίκη. Είναι αξέχαστη στιγμή. Δεν είχα άγχος. Είναι ενδεικτικό ότι το ματς κλείσαμε επτά παιδιά από τις Ακαδημίες, για τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί. Όσον αφορά το παιχνίδι αναγκαστήκαμε να παίξουμε από νωρίς με δέκα παίκτες κι αυτό καθόρισε την εικόνα του αγώνα. Στο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και να έχουμε ενέργεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα