Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής 2-1

Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής 2-1

bet365

«Λίγος» παρουσιάστηκε στα Ψαχνά ο Ηρακλής, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον συνονόματό του και έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη της ανόδου.

Σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε η ομάδα του Ηρακλή, η οποία γνώρισε την ήττα στα Ψαχνά με 2-1 και έμεινε πίσω στην μάχη για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Οι παίκτες του Γηραιού, παρουσιάστηκαν εμφανώς ταλαιπωρημένοι από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες και... λύγισαν.

Μάλιστα, και η τύχη τους γύρισε την πλάτη, αφού ο Λίμα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Η απάντηση ήρθε με γκολ από τους γηπεδούχους, με τον Κρητικό να ανοίγει το σκορ στο 57' και να βάζει τα Ψαχνά σε θέση οδηγού.

Με την... φανέλα, οι φιλόξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με δράστη τον Πυρτουλίδη στο 77'. Παρόλα αυτά, ούτε αυτό έμεινε αναπάντητο. Ο Γηραιός ανέβηκε και έψαξε την ολική ανατροπή, όμως το πλήρωσε... ακριβά. Ο Μπουμάλ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τους κενούς χώρους, έφυγε στην κόντρα και με διαγώνιο σουτ κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάντζα), Τσιμότζι, Χ. Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουιντί (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (80' Νικολόπουλος), Κρητικός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (83' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (71' Ματσούκας), Ζάχορα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα