Φόβοι για Τουρέ να χάσει το Μουντιάλ!

Φόβοι για Τουρέ να χάσει το Μουντιάλ!

Γιώργος Καραμάνος
Φόβοι για Τουρέ να χάσει το Μουντιάλ!

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ χτύπησε στο γόνατο και ο Πελεγκρίνι κινδυνολόγησε ακόμα και με απουσία μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι που βάζει σε κίνδυνο και την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οταν στο 19' του Λίβερπουλ-Σίτι τραυματίστηκε ο Γιάγια Τουρέ και αποχώρησε από το ματς, οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ήταν θλάση. Ωστόσο, το τέλος του αγώνα εκτός από την ήττα (3-2) περιλάμβανε και ένα ακόμα πολύ άσχημο νέο για τον Μάνουελ Πελεγκρίνι. Ο Χιλιανός τεχνικός μιλώντας στο μικρόφωνο του «Sky Sports» αποκάλυψε πως το πρόβλημα μάλλον είναι πολύ πιο σοβαρό, καθώς δεν είναι μυικό, αλλά στο γόνατο.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Γιάγια να παίξει στο επόμενο ματς. Θα διαπιστώσουμε τη Δευτέρα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Υπάρχει όμως μεγάλος φόβος πως θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσει τη σεζόν αγωνιζόμενος!» Αυτά τα τελευταία λόγια του κόουτς της Σίτι είναι που δημιουργούν ανησυχία για το άμεσο μέλλον του κορυφαίου παίκτη των Πολιτών που εάν λείψει, αυτό θα είναι τεράστιο πλήγμα στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο.

Φυσικά μην ξεχνάμε πως πρόκειται και για τον κορυφαίο Ιβοριανό και η Ακτή Ελεφαντοστού είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στον όμιλο του Μουντιάλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα