Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ατλέτικο

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ατλέτικο

bet365

Το ανέλπιστο δώρο της Μπαρτσελόνα καλείται να παραλάβει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα τίτλου.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου η Ατλέτικο να μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου στην Ισπανία. Το μικρότερο βάθος στο ρόστερ σε σχέση με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και η «ελαφρύτερη» φανέλα συγκριτικά με τα δύο μεγαθήρια ήταν τα επιχειρήματα, τα οποία μέχρι ενός σημείου ήταν δικαιολογημένα.

Κανείς όμως δεν υπολόγισε το πάθος και τη μαχητικότητα του Ντιέγκο Σιμεόνε και των παικτών του, που όχι μόνο δεν «ξεφούσκωσαν» αλλά τώρα έχουν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία να γίνουν το μεγάλο φαβορί.

Με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του, ο Ορέστης Καρνέζης είπε “stop” στα όνειρα τίτλου της Μπαρτσελόνα, κάνοντας ταυτόχρονα ένα τεράστιο δώρο στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με νίκη σήμερα απέναντι στη Χετάφε, οι «ροχιμπλάνκος» θα ξεφύγουν με 4 βαθμούς από τους Καταλανούς, στους οποίους πλέον δε θα αρκεί μια νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Καμπ Νου, την τελευταία αγωνιστική. Για να προσπεράσουν την Ατλέτικο, θα πρέπει οι Μαδριλένοι να κάνουν ένα ακόμη στραβοπάτημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έπιασε χθες στην κορυφή την Ατλέτικο, όμως οι «ροχιμπλάνκος» έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν εκ νέου με τρεις πόντους από τη μισητή συμπολίτισσά τους. Όπου αυτοί οι τρεις πόντοι είναι στην ουσία... τέσσερις, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια η Ατλέτικο μετρά μια νίκη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο, κάτι που σημαίνει πως στην ισοβαθμία η Ατλέτικο είναι πάνω από τη Ρεάλ. Έτσι λοιπόν και η «βασίλισσα» θα θέλει δύο στραβοπατήματα της αντιπάλου της στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια και φυσικά η ίδια να κάνει το απόλυτο.

Ματς-μπολ (για να χρησιμοποιήσουμε και όρους βόλεϊ) είναι το σημερινό παιχνίδι για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με νίκη γίνεται το μεγάλο φαβορί. Αν όχι, πάλι είναι φαβορί, όμως θα «βράζει» στο ίδιο καζάνι με τις αντιπάλους της. Το βράδυ, λοιπόν, τα σπουδαία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα