Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0

Gazzetta team
Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0

bet365

Πανιώνιος και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, δείχνοντας να κάνουν... αγγαρεία, με τους Χανιώτες να σφραγίζουν την παραμονή.

Ο Πλατανιάς ήθελε ισοπαλία για να «κλειδώσει» την παραμονή, ο Πανιώνιος δεν είχε... θέματα και το τελικό 0-0 δεν πείραξε κανέναν. Ή μάλλον πείραξε όσους πήγαν στο γήπεδο ή αποφάσισαν να το δουν στην τηλεόραση. Κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν αυτό που είδαν, κάποιους άλλους μπορεί να τους... στοιχειώνει για καιρό. Ναι, τόσο χάλια ήταν το ματς.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αποφάσισαν να μην πάρουν κανένα ρίσκο (γιατί να το κάνουν άλλωστε), το παραμικρό ίχνος πάθους έμεινε στα αποδυτήρια και στο πρώτο μέρος είδαμε την πρώτη ευκαιρία στο 22'. Ο Κολοβός βρέθηκε μόνος σε θέση βολής στην περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Η επόμενη ήρθε στο 34', με το μακρινό σουτ του Καμπάνταη, που μπλόκαρε εύκολα ο Γιωργαλλίδης. Αυτό ήταν. Τα... μαρτυρικά πρώτα 45' είχαν περάσει και περιμέναμε τα υπόλοιπα.

Φυσικά, όποιος είχε την παραμικρή ελπίδα ότι θα βλέπαμε κάτι καλύτερο, διαψεύστηκε γρήγορα. Μία από τα ίδια, λοιπόν, με το πρώτο σουτ να έρχεται στο... 64'. Ο Μητρόπουλος δοκίμασε την τύχη του από μακριά, όμως εκείνη τελικά δεν ήταν με το μέρος του. Η μπάλα όχι μόνο δεν βρήκε στόχο, αλλά πέρασε απελπιστικά άουτ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και μάλλον το κείμενο είναι υπερβολικά μεγάλο για αυτό που είδαμε.

MVP: -

Στο ύψος του: Όσοι οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο ή είδαν το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Αδύναμος κρίκος: Όλοι όσοι έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι.

Η γκάφα: Το ίδιο το ματς.

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Γιάχο, που μάλλον έβγαλε το πιο εύκολο φετινό μεροκάματο

Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Πλατανιάς ήθελε τον βαθμό και τον πήρε. Αν λέγαμε περισσότερα, θα ήταν υπερβολή.

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος (88' Πάνος), Παντίδος, Κολοβός (70' Σταυροθανασόπουλος), Καμπάνταης (80' Καμπάνταης), Ντούνης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Ζαραδούκας, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μενρδινός (90+2' Τσοντάκης), Γουνδουλάκης, Τόρες, Ντεντάκης (75' Σιαλμάς), Θέρα (88' Σιώπης)

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς της Νέας Σμύρνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα