Κυριακίδης: «Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Για το αν υπάρχει πίεση λόγω βαθμολογικής θέσης: «Σίγουρα έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι δύσκολα αλλά από την άλλη η νίκη παίζει ρόλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Εμείς πρέπει να επιδιώξουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο ώστε να ελπίζουμε στην παραμονή της ομάδας».

Για το αν σκέφτονται τα σενάρια παραμονής: «Σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα, όμως το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβεί στο τέλος δεν το ξέρει κανείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι ένα γιατί είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τι θα γίνει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία καλή ομάδα αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα μου πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την ομάδα μας και να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι».

Για το αν στο συγκεκριμένο παιχνίδι η τακτική θα περάσει σε δεύτερη μοίρα: «Εννοείται. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή θα μετρήσει πάρα πολύ το πάθος, η δύναμη, η αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και πιστεύω ότι αυτό θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο».

Για τη συσπείρωση του κόσμου: «Ευελπιστούμε ότι έτσι όπως ήρθε η κατάσταση ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα είναι πολύ μεγάλη δύναμη για εμάς. Αισιοδοξούμε για τη νίκη και είμαστε έτοιμοι. Στο τέλος πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα