Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη της αποστολής

Νίκος Αθανασίου
Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη της αποστολής

bet365

Λαϊκή απαίτηση 150 και πλέον φίλων του Παναθηναϊκού το «διπλό» στα Πηγάδια κατά την άφιξη της αποστολής στη Χρυσούπολη!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Με νίκη διατηρεί το πλασάρισμα του στα πλέι-οφ και στέλνει στην Β’ Εθνική την ακριτική ομάδα που… καίγεται για βαθμούς. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θέλει την νίκη στην αυριανή αναμέτρηση και το έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο κατά την άφιξη της αποστολής στη Χρυσούπολη το απόγευμα του Σαββάτου.

150 και πλέον φίλοι του «τριφυλλιού» έκαναν το αεροδρόμιο… Λεωφόρο, με συνθήματα και φωτοβολίδες. «Ρίξτε το παράρτημα στην Β’ Εθνική» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν μπήκαν αμέσως στο πούλμαν. Έκατσαν για λίγο έξω από αυτό και έβγαλαν… ομαδική φωτογραφία με τους οπαδούς, κρατώντας το πανό του συνδέσμου από την Καβάλα. Γεγονός που σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο και αποδεικνύει το «δέσιμο» που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα