Δίνει ευκαιρίες ο Μαντζουράκης

Δίνει ευκαιρίες ο Μαντζουράκης

bet365

Ευκαιρίες σε νέους παίκτες αναμένεται να δώσει ο Μαντζουράκης, που άφησε εκτός αποστολής πολλούς βασικούς της Καλλονής, για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Με αρκετές αλλαγές ταξιδεύει στο Ηράκλειο η ομάδα της Καλλονής, που κλείνει την σεζόν κόντρα στον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του συλλόγου εκμεταλλεύτηκε την εξασφαλισμένη παραμονή και προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς παίκτες που έχουν... τραβήξει κουπί, προκειμένου να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και σε άλλους που απλά δεν έχουν πάρει τόσες συμμετοχές.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής:
Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Γιαζιτζόγλου, Ζακουανί, Βλαστέλλης, Ευαγγελιδάκης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κύπρου, Ναούμ, Καζάκης, Μανούσος, Ντάμπος, Γιουκαρής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα