O Xαριτωνίδης για την εγκυμοσύνη της Παπαχρήστου

Ελενα Φάκου
O Xαριτωνίδης για την εγκυμοσύνη της Παπαχρήστου

bet365

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τη σχέση του με τη Βούλα Παπαχρήστου, την επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και απαντά σε όσους βιάστηκαν να "τελειώσουν" και τον ίδιο και τη σύντροφό του από την αθλητική τους δράση.

O Λάζαρος Χαριτωνίδης, ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλάει στην Έλενα Φάκου και το gazzetta.gr βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Λάζαρος, είναι ένα πολύ έξυπνο, πολύ σοβαρό και εξαιρετικά χαμηλών τόνων παιδί.

Μετά τη θητεία του στον ΟΦΗ και ένα πολύ άσχημο τραυματισμό στο γόνατό του που τον κράτησε πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, φαίνεται πως επιστρέφει φέτος στην ενεργό δράση καλύτερα από ποτέ.

Γράφτηκαν, ειπώθηκαν και ακούστηκαν πολλά για εκείνον, χωρίς εκείνον. Από το πού αγωνίζεται μέχρι το ότι θα γίνει πατέρας. Εμείς είμαστε εδώ, για να γράψουμε την αλήθεια, όπως ακριβώς μας την απάντησε ο ίδιος ο Λάζαρος.

-Γράφτηκε ότι αγωνίζεσαι στο Βατανιακό. Αληθεύει;

«Πραγματικά δεν ξέρω ούτε πού έπεφτε το Βατάν, μέχρι πρόσφατα που πληροφορήθηκα ότι είναι μια συνοικία έξω απ΄ την Κατερίνη. Όχι, δεν είμαι παίκτης του Βατανιακού και ειλικρινά απορώ πώς κυκλοφορούν τέτοιες φήμες. Είμαι πλέον καλά μετά τον τραυματισμό μου, ελεύθερος από συμβόλαιο μετά την αποχώρησή μου από τον ΟΦΗ και ετοιμάζομαι να κάνω τις κινήσεις μου για έναν καλό σύλλογο την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Είμαι δυνατός και σωματικά και ψυχικά κι έτοιμος να προσφέρω τα πάντα στη νέα μου ομάδα όποια κι αν είναι αυτή».

-Γράφτηκαν πολλά κακοπροαίρετα σχόλια για τη σύντροφό σου Βούλα Παπαχρήστου σχετικά με τη δική της αγωνιστική παύση από το στίβο. Τι έχεις να απαντήσεις;

«H Boύλα οφείλει να διακόψει να προπονείται διότι διανύει τους πιο ευτυχισμένους μήνες της ζωής μας. Δε σταματάει οριστικά κι αμετάκλητα το στίβο, κάνει μια υποχρεωτική διακοπή λόγω της εγκυμοσύνης της. Για εμάς προέχει τώρα το καλό και η υγεία η δική της και του μωρού και ο στίβος που αποτελεί κι αυτός μεγάλη της αγάπη θα την περιμένει να γίνει μαμά και μετά να επιστρέψει δριμύτερη».

Πολλές φορές λένε ότι μετά τη φουρτούνα έρχεται η γαλήνη. Στην περίπτωση του Λάζαρου και της Βούλας που ο καθένας πέρασε τις δικές του δυσκολίες,αυτό επιβεβαιώνεται. Η μοίρα τους ένωσε και ύστερα από τις περιόδους έντασης που βίωσαν τώρα ζούνε μαζί μια παράλληλη ευτυχία.

 

Τελευταία Νέα