Νέα αίτηση Δώνη για μηδενισμό του ΠΑΟΚ

Νέα αίτηση Δώνη για μηδενισμό του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Νέα αίτηση Δώνη για μηδενισμό του ΠΑΟΚ

bet365

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης κατέθεσε σήμερα αίτημα στο τακτικό δικαστήριο για την καταβολή των οφειλομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ίδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός στο αίτημα του αναφέρεται στα οφειλόμενα για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, αλλά και την καταβολή των δόσεων των συμβολαίων των συνεργατών του για Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2014.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας τα λεφτά και του 2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πληρώσει τις δόσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 και δεν ανησυχεί αφού περίμενε την κίνηση του Γιώργο Δώνη, αφού ακόμα και αν υπάρξει αρνητική απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο, απομένει και η εκδίκαση του πολιτικού δικαστηρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα