Παίζει με Τσέλσι ο Κουρτουά

Gazzetta team
Παίζει με Τσέλσι ο Κουρτουά

bet365

Κανένα πρόβλημα συμμετοχής του Τιμπό Κουρτουά δεν υπάρχει στον ημιτελικό με την Τσέλσι, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

O τερματοφύλακας της Ατλέτικο αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι στην ομάδα της Μαδρίτης και υπήρχαν σενάρια πως έπρεπε να πληρώσουν οι ροχιμπλάνκος μερικά εκατομμύρια για να παίξει στα ημιτελικά του Champions League με αντίπαλο τους Λονδρέζους.

Η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει:

«Σε απάντηση στις αναφορές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με το θέμα του Τιμπό Κουρτουά, η UEFA θα ήθελε να επαναλάβει τη θέση της.

Η ακεραιότητα των αθλητικών διοργανώσεων αποτελεί θεμελιώδη αρχή για την UEFA. Τόσο το UEFA Champions League, όσο και ο Πειθαρχικός Κανονισμός της UEFA περιέχουν σαφείς διατάξεις που απαγορεύουν αυστηρά σε οποιαδήποτε ομάδα να ασκήσει, ή να επιχειρεί να ασκήσει, οποιαδήποτε επιρροή πάνω στους ποδοσφαιριστές.

Επομένως, η ενδεχόμενη συμφωνία ή ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των συλλόγων που θα μπορούσε να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, είναι άκυρο και μη εφαρμόσιμο.

Επιπλέον, οποιαδήποτε προσπάθεια να επιβληθεί μια τέτοια διάταξη θα αποτελούσε σαφή παραβίαση τόσο των κανονισμών του UEFA Champions League, όσο και του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA και επομένως, θα τιμωρηθεί αναλόγως».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα