Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ...

bet365

Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα παίξει κομβικό ρόλο και για το τεχνικό τιμ και για τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως ο Μίτσελ ρίχνει το... μπαλάκι προς την διοίκηση και για άλλους λόγους.

Την ερχόμενη εβδομάδα οι παίκτες των Πειραιωτών δίνουν ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο της Τούμπας. Μία αναμέτρηση Κυπέλλου όπου ο στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στον τελικό του φετινού θεσμού. Η κατάκτηση του νταμπλ είναι ένα βασικό ζητούμενο για την διοίκηση και την ομάδα.

Είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος της σεζόν και σαφέστατα -όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες- μία ενδεχόμενη αποτυχία του συλλόγου να περάσει στον τελικό θα κρίνει κατά ένα σημαντικό ποσοστό τον περαιτέρω προγραμματισμό και σίγουρα δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο Μίτσελ και παίκτες. Ο Ισπανός προπονητής βέβαια με τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δεν είχε όμως μόνο τον ΠΑΟΚ στο μυαλό του.

Ο ερυθρόλευκος κόουτς έχει συγκεκριμένα πράγματα για τη νέα περίοδο και ως προς το ρόστερ και ως το πως θα λειτουργήσει η ομάδα και ενώ εκτός των άλλων θα περιμένει και τις τελικές συναντήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας. Όπως και να έχει ήθελε να στείλει τα δικά του μηνύματα για τη νέα περίοδο, βάζοντας από τώρα πιο ψηλά τον πήχη.

Εκτός των άλλων πάντως δεν πάει και πολύς καιρός που έχουν ηχήσει για τον ίδιο οι ισπανικές και αγγλικές... σειρήνες για το έργο που έχει κάνει φέτος στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα του έχει πιστωθεί σε μεγάλο μέρος η πολύ καλή πορεία του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του έχει διευκρινίσει σε αρκετές περιπτώσεις πως στηρίζει 100% τον προπονητή του. Επιπροσθέτως ο Μίτσελ διευκρίνισε και την Πέμπτη πως θέλει να είναι στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας και την ερχόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα