Ρισβάνης: «Εμείς στον τελικό»!

Νίκος Μαρούδας
Ρισβάνης: «Εμείς στον τελικό»!

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης εμφανίστηκε σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως το «τριφύλλι» πάει στην Ξάνθη για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τι άλλαξε στον δεύτερο γύρο:

«Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Απλά πιστεύω ότι απελευθερωθήκαμε όλοι οι παίκτες πιο πολύ, οι πιο μικροί- όπως έχει πει και ο προπονητής μας- έχουμε ανέβει λίγο και ψυχολογικά και πιστεύω ότι όλα αυτά φαίνονται στον δεύτερο γύρο και γι' αυτό πηγαίνουμε τόσο καλά».

Για το αν έχουν παίξει ρόλο και οι εμπειρίες που αποκτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Σίγουρα σε κάθε αγώνα μαθαίνεις. Ιδιαίτερα εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που προερχόμαστε από τις Ακαδημίες. Σε κάθε αγώνα μαθαίνουμε και πιστεύω ότι αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για το αν έχουν εφέτος οι βάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο:

«Πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι. Θέλω να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνουμε ότι καλύτερο και πιστεύω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Για το αν το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού πηγαίνει πιο πολύ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ απ' ότι στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη:

«Όχι, δεν πηγαίνει. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε την Κυριακή, ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και μετά ακολουθεί ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ που είναι ...τελικός για εμάς».

Για το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια:

«Λογικά θα πιέσουν πολύ, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε δυσκολία. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι και θα πάμε καλά στα πλέι οφ».

Για το που θα κριθεί η νίκη στον αγώνα της Κυριακής:

«Σίγουρα είναι σημαντικό ποιος θα σκοράρει πρώτος. Αλλά το καλό για εμάς είναι ότι οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ μεγάλο άγχος, κάτι που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να πάμε καλά».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα:

«Σίγουρα μπορούμε να το ανατρέψουμε. Θα παίξουμε στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας- και απ' ότι ακούω θα είναι γεμάτη η Λεωφόρος- και πιστεύω ότι θα περάσουμε στον τελικό».

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτηση του:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Από τις Ακαδημίες, το τεχνικό τιμ, όλους... Ακούγονται, θα ακούγονται πράγματα, μπορεί να ακουστούν και χειρότερα ή καλύτερα... Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου, όπως κάθε νέος παίκτης και ότι καλύτερο να γίνει. Αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα χρόνια...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα