Γιολ και Ταρντέλι για Εθνική ομάδα

Γιολ και Ταρντέλι για Εθνική ομάδα

Gazzetta team
Γιολ και Ταρντέλι για Εθνική ομάδα

bet365

Ο Μάρτιν Γιολ βρίσκεται στην Ελλάδα κι ακόμα και σήμερα μπορεί να υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή για τον πάγκο της Εθνικής, πρώτος στόχος όμως παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι.

Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ θα συζητήσει εκ του σύνεγγυς με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, παρ' όλα αυτά δεν είναι αυτός η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος. Πρώτος στη λίστα παραμένει ο Ταρντέλι όπως αναφέρει η «Sportday» και θεωρείται αρκετά πιθανό να υπάρξει σύντομα ραντεβού των δύο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιολ πάντως, φέρεται να αξιώνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ποσό σχεδόν απαγορευτικό για τα δεδομένα της ΕΠΟ κι αν επιμείνει σε αυτά τα χρήματα, δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεσή του. Αν ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε θα είναι πιθανότατα η Νο1 εναλλακτική εφόσον δεν προχωρήσει του Ταρντέλι.

Ο Γιώργος Σαρρής πάντως εμφανίζεται να έχει προτεραιότητά του την ιταλική αφορά κι ο Ταρντέλι είναι μία προσωπικότητά που εκτιμάει, τόσο για το ποδοσφαιρικό παρελθόν του, όσο και με βάση τις πληροφορίες που τον συνοδεύουν προπονητικά.

 

Τελευταία Νέα