Θέλει τελικό ο Μόγες

Θέλει τελικό ο Μόγες

Gazzetta team
Θέλει τελικό ο Μόγες

bet365

Τον τελικό του Champions League ονειρεύονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντέιβιντ Μόγες να πιστεύει σε πρόκριση της ομάδας του επί της Μπάγερν.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς στη Γερμανία ανέφερε: «Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και θα κάνουμε τα πάντα για παρουσιαστούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στο τελικό.

θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και οι παίκτες είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Είναι σαν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο δεύτερο μισό. Πρέπει να δείξουμε το πνεύμα που δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι και να υπερασπιστούμε την παρουσία μας στο θεσμό, η οποία είναι πολύ καλή.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε ένεση για να παίξει, αλλά το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Ήταν αποφασισμένος να αγωνιστεί και θα είμαστε τρελοί αν του επιχειρούσαμε να του στερήσουμε αυτήν την ευκαιρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα