Ο... team player Μπεργκ

Ο... team player Μπεργκ

Γιώργος Βροντάκης
Ο... team player Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ αν και διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Superleague έδειξε ότι βάζει το εμείς πάνω από το εγώ.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο ηγέτης του τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο και το απέδειξε για μια ακόμη φορά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει δείξει ότι είναι πολύ ομαδικός παίκτης και τον ενδιαφέρει περισσότερο να σκοράρει η ομάδα, παρά ο ίδιος. Τρανό παράδειγμα η κίνησή του στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας, όπου προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντάς τη μπάλα στον Αμπέντ που σκόραρε.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Μπεργκ κυνηγούσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά φαίνεται πως δεν τον νοιάζει και τόσο αφού ο Παναθηναϊκός είναι παραπάνω από το εγώ του.

Από την γενικότερη στάση του Μάρκους Μπεργκ, υπάρχει ικανοποίηση στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, καθώς ο Σκανδιναβός για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι αποτελεί τον ορισμό του team player και ουδέποτε «εκβίασε» προσπάθειες για γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα