Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο

Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο

Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα λάθη που απαγορεύεται να επαναλάβει, ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου.

Άλλο ένα παιχνίδι στην Λεωφόρο, που ο κόσμος έφυγε με την αίσθηση, ότι δεν έχασε την ώρα του που πήγε μέσα στην βροχή να δει την ομάδα. Και για να το πω διαφορετικά, η αίσθηση του κόσμου ήταν ότι πέρασε 90 λεπτά ευχάριστα. Είδε ορθολογικό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη από τα άκρα, από τον άξονα, με γκολ, προϊόν δουλειάς στην προπόνηση, με τρεις διαφορετικούς σκόρερς (Κουτρουμπή, Καρέλη, Αμπέντ) και με την ομάδα να αντιδράει, μετά την άδικη ισοφάριση (σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα), από το λάθος του Καπίνο.

Και αυτό το λέω, διότι μετά από ανάλογα λάθη στον πρώτο γύρο, όταν η ομάδα δεχόταν γκολ δεν αντιδρούσε με ανάλογο τρόπο. Θυμηθείτε την ισοπαλία με την Βέροια, την ήττα από Πανθρακικό και Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου γύρου είναι μία άλλη ομάδα . Μία ομάδα βελτιωμένη επιθετικά, που βρίσκει τρόπους να ανοίγει και κλειστές άμυνες και που βάζει τριάρες και τεσσάρες πλέον στην Λεωφόρο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη τριάρα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο . Είχε προηγηθεί το 3-1 με τον Απόλλωνα και το 3-0 με την Καλλονή, ενώ πιο πριν οι «πράσινοι» είχαν νικήσει με 4-1 τον Άρη. Μοναδική παραφωνία το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου οι «πράσινοι» είχαν μείνει στο 1-1. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, που λέει ότι ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο είναι μία ομάδα, που χαίρεσαι να την βλέπεις. Και ειδικά στην Λεωφόρο τους πιάνει από τον λαιμό τους αντιπάλους και δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα.

Ο Πέτριτς στο πρώτο ημίχρονο έκανε εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες, ξεσήκωσαν την εξέδρα και αν αρχίσει να σκοράρει κιόλας θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ και στα play off. Ο Πράνιτς σε ρόλο αμυντικού χαφ βοηθάει πολύ στην δημιουργία, ο Αμπέντ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις με πολύ δουλειά σε όλο το παιχνίδι και ένα γκολ (έχει ξεκινήσει από οφ-σάιντ του Μπέργκ). Ο Μπέργκ δεν σκόραρε, αλλά έκανε όλα τα άλλα. Ο Καρέλης μπήκε, αμέσως σκόραρε και μαζί με τον Κλωναρίδη φρέσκαραν την ομάδα και με την ταχύτητά τους, ανέβασαν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Σπυρόπουλος έκανε ωραία σέντρα στο γκολ του Κουτρουμπή και είχε κάποιες καλές στιγμές.

Υπάρχει, όμως και κάτι αρνητικό στο ματς με τον Λεβαδειακό. Το γεγονός, ότι άρχισαν και πάλι τα προσωπικά ατομικά λάθη, που τα είχαμε ξεχάσει στα τελευταία παιχνίδια. Δεν εννοώ μόνο το λάθος του Καπίνο, αλλά και την κακή τοποθέτηση του Κουτρουμπή στην μεγάλη ευκαιρία του Μάντζιου. Το πρώτο στοίχισε και έγινε το 1-1 , το δεύτερο δεν στοίχισε λόγω της εξαιρετικής αντίδρασης του Καπίνο και δεν έγινε το 1-2. Το λέω, διότι έρχεται η κρίσιμη ρεβάνς με τον ΟΦΗ, που ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει με τίποτα να δεχθεί γκολ και να σκοράρει δύο, για να περάσει και τέτοια λάθη ίσως στοιχίσουν στην άμυνα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.