Σκόνδρας: «Με διαιτησία υψηλού επιπέδου, περνάει ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σκόνδρας: «Με διαιτησία υψηλού επιπέδου, περνάει ο ΠΑΟΚ»

bet365

Την πεποίθησή του πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας, σημειώνοντας πως αν η διαιτησία σταθεί στο ύψος της, μπορεί να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου ο Δικέφαλος.

Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε τόσο στον πρώτο ημιτελικό με τους Πειραιώτες, όσο και στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Τούμπα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως με πίστη, θέληση και την ώθηση του κόσμου, μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 οι Θεσσαλονικείς.

«Καταφέραμε πολύ δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε στη ρεβάνς. Θεωρώ ότι οι διαφορές μας με τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλες. Κι εμείς τον γνωρίζουμε καλά ως ομάδα, αλλά κι αυτός μα ξέρει εξίσου καλά. Η Τούμπα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας και μπορεί να μας βοηθήσει να ανατρέψουμε την κατάσταση», είπε αρχικά ο Σκόνδρας στη «Real» και πρόσθεσε:

Σχετικά με τη διαιτησία σημείωσε πως: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στον τελικό του Κυπέλλου αν επιτέλους υπάρχει μία διαιτησία υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει πάντως να είμαστε προσεκτικοί, καθώς οποιαδήποτε ενασχόλησή μας με τον διαιτητή την ώρα του αγώνα, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Κι αυτό διότι όλοι περιμένουν την ευκαιρία να τιμωρήσουν έναν παίκτη του ΠΑΟΚ».

Όσο για τα στοιχεία που θα φέρουν την πρόκριση στον Δικέφαλο: «Χρειάζεται πίστη, θέληση και προ πάντων συσπείρωση με τον κόσμο μας. Αν έχουμε τα στοιχεία αυτά, θα προσπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και θα φτάσουμε στον τελικό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα