Κιέβο - Βερόνα 0-1

Κιέβο - Βερόνα 0-1

bet365

Η Βερόνα απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην Κιέβο (0-1) στο τοπικό ντέρμπι, χάρη στο γκολ του ασταμάτητου Τόνι.

«Το θέμα είναι να του δώσουμε την μπάλα εκεί που πρέπει. Αν το κάνουμε, αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει» έλεγε την Παρασκευή ο προπονητής της Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι. Μία μέρα μετά, ο 37χρονος φορ τον δικαίωσε καθώς στο 65' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη δυνατότητα στην Ελλάς να εκδικηθεί για την ήττα του πρώτου γύρου με το ίδιο σκορ, καταδικάζοντας την συμπολίτισσα Κιέβο να ζει με το άγχος του αν θα καταφέρει ή όχι να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, απείλησαν στα πρώτα λεπτά με Ομπίνα και Σέζαρ και γενικά πατούσαν καλύτερα καθώς είχαν πολύ μεγαλύτερο -βαθμολογικά- κίνητρο για τη νίκη. Οσο τα λεπτά περνούσαν, όμως, τόσο ανέβαζε την απόδοση της η Βερόνα, η οποία έχασε καλή ευκαιρία με τον Τόνι και στη συνέχεια είχε δοκάρι σε κεραυνό του Χάλφρεντσον που άφησε άγαλμα τον Αγκάτσι.

Το πρώτο μέρος βγήκε χωρίς γκολ, με την Ελλάς να μπαίνει στο δεύτερο όπως έκλεισε το πρώτο και να δημιουργεί φάσεις για γκολ. Οι Ιτούρμπε και Νταϊνέλι όμως νικήθηκαν από τον Αγκάτσι, ο οποίος αντιδρούσε σωστά σε όλες τις φάσεις. Στο 65', πάντως, δεν μπορεσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του Τόνι -που κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους- για το 0-1. Αυτό ήταν το γκολ Νο16 στο φετινό πρωτάθλημα για τον 37χρονο φορ, κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς παίκτης της Βερόνα ως τώρα σε μία σεζόν στη Serie A.

Η Κιέβο βγήκε μπροστά μετά το γκολ της Ελλάς, πίεσε, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία και τελικά δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού (είναι στο +2). Οσο για την Βερόνα, θεωρητικά έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη καθώς αυτή την στιγμή, με ματς περισσότερο, είναι στο -1 από την 6η θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο (05/04)

Κιέβο-Βερόνα 0-1 (65' Τόνι)
Ιντερ-Μπολόνια (21:45)
Κυριακή (06/04)
Λάτσιο-Σαμπντόρια (13:30)
Αταλάντα-Σασουόλο (16:00)
Κάλιαρι-Ρόμα (16:00)
Κατάνια-Τορίνο (16:00)
Φιορεντίνα-Ουντινέζε (16:00)
Πάρμα-Νάπολι (16:00)
Τζένοα-Μίλαν (21:45)
Δευτέρα (07/04)
Γιουβέντους-Λιβόρνο (21:45)

 

SERIE A Τελευταία Νέα