Παύλου: «Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε στις Ακαδημίες»

Παύλου: «Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε στις Ακαδημίες»

Δημήτρης Τομαράς
Παύλου: «Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε στις Ακαδημίες»

bet365

Ο Γιώργος Παύλου φανέρωσε την μεγάλη του χαρά για την δουλειά που γίνεται στις ερυθρόλευκες Ακαδημίες. Τι είπε ο τεχνικός της Κ15, Τάσος Θέος, καθώς και ο σκόρερ Γιώργος Ξενιτίδης.

Ο Γιώργος Παύλου, Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» επισήμανε για την μεγάλη επιτυχία της Κ15: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη που φέρανε. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ υλικό και καλό υλικό. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις μεταγραφές και το σκάουτινγκ όπου ενισχύσαμε την ομάδα μας με κάποια ταλαντούχα παιδιά. Επιπλέον φαίνεται και η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Για άλλη μία φορά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν αναμειχθεί σε αυτήν την ομάδα. Σήμερα αυτά τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά!».

Ο τεχνικός των νεαρών ερυθρόλευκων πρωταθλητών, Τάσος Θέος, επισήμανε: «Σίγουρα το τελείωμα όλης της χρονιάς ήταν πολύ ιδανικό. Τα παιδιά είναι καινούρια στο πρωτάθλημα της Κ15 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Έχω έρθει φέτος στην ομάδα και έχω πει από την αρχή ότι σε αυτά τα παιδιά - επειδή ήμουν και σε άλλες ομάδες - υπάρχει το καλύτερο ταλέντο σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος πήγαν όλα καλά. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Σε αυτές τις ηλικίες παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, για μένα είναι η πιο σημαντική ηλικία από την άποψη του πώς θα φτιάξουμε τους ποδοσφαιριστές. Πήγαν όλα καλά! Ευχαριστώ την διοίκηση που είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος».

Ο σκόρερ Γιώργος Ξενιτίδης μιλώντας μετά τον αγώνα είπε για:

Το πως ένιωσε όταν είδε την μπάλα να μπαίνει γκολ: «Όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα μεγάλη χαρά. Αυτό ήταν που ήθελα στο δεύτερο ημίχρονο: να μπούμε μέσα, να βάλουμε το γκολ και να το σηκώσουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ όλη η ομάδα. Είχαμε μαζευτεί την προηγούμενη ημέρα και μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό, το θέλαμε πάρα πολύ! Έτσι, μόλις μπήκε η μπάλα στα δίχτυα ένιωσα καταπληκτικά!».

Την σημασία του τίτλου: «Ναι, είναι η πρώτη διοργάνωση και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που το πήραμε γιατί θα είμαστε οι πρώτοι! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι' αυτό».

Την προοπτική της πρώτης ομάδας και της κατάκτησης τίτλων με αυτήν: «Θα το ήθελα πολύ, μακάρι! Θα το ήθελα πάρα πολύ! Πιστεύω ότι αν δουλέψω σκληρά και με λίγη τύχη, θα τα καταφέρω».

Ο συμπαίκτης του Δημήτρης Σκαφίδας τόνισε για:

Την εμφάνισή του και τα συναισθήματά του: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά, είχαμε λύπες, χαρές με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ δεμένη ομάδα και πανηγυρίσαμε όλοι τόσο πολύ γιατί χρωστούσαμε κάτι στον εαυτό μας. Όσοι ξέρουν τι έχουμε περάσει φέτος καταλαβαίνουν τι εννοώ».

Την... πρωτιά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Κ15 και την ιστορική σημασία του πρωταθλήματος: «Σίγουρα γιατί δείχνει ποια είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη την Ελλάδα! Εγώ αυτό πιστεύω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα