Σα Πίντο: «Νίκη για πολλούς λόγους»

Σα Πίντο: «Νίκη για πολλούς λόγους»

Νίκος Τσιώκος
Σα Πίντο: «Νίκη για πολλούς λόγους»

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε σε δήλωσή του πως ο ΟΦΗ πρέπει να κερδίσει τη Ξάνθη για πολλούς λόγους και έκανε λόγο για ψίθυρους που ακούγονται για τους Ομιλίτες.

Για το ματς της Κυριακής με τη Ξάνθη, που θα είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν στο Γεντί Κουλέ, μίλησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ. Ο τεχνικός των Κρητικών έκανε λόγο για διάφορους ψίθυρους που ακούγονται για την ομάδα του και δεν την αντιπροσωπεύουν και τόνισε πως οι Ομιλίτες θα πρέπει να νικήσουν τους ακρίτες για πολλούς και σημαντικούς λόγους.

«Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως τον είχαμε σε κάθε ματς που παίξαμε στη έδρα για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θέλουμε μόνο τη νίκη για πολλούς και σημαντικούς λόγους. Για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης, αλλά και να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των 44 βαθμών που όπως ξέρω είναι η καλύτερη συγκομιδή του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά είναι σημαντικά γεγονότα, όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ακούμε διάφορους ψιθύρους που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν. Δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα έλεγα ότι οι πάντες θα πρέπει να σέβονται την ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία μας.

Γι' αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα, δουλεύουμε πολύ καθημερινά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί ψηλά που του αξίζει. Και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή», ήταν τα λόγια του.

Μέσα ο Περογαμβράκης

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο Περογαμβράκης συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πορτογάλου. Αντίθετα, οι Λαμπρόπουλος και Γιαγκιόζης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έμειναν εκτός. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου του Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί αύριο με νέα προπόνηση το πρωί, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα