Νέο δάνειο για Ιντερ

Νέο δάνειο για Ιντερ

Νέο δάνειο για Ιντερ

bet365

Η οικονομική κατάσταση της Ιντερ είναι τέτοια ώστε ο Ερικ Τοχίρ να ζητάει δάνειο 250 εκατ. ευρώ βάζοντας ως εγγύηση... τα πάντα!

Πριν δύο εβδομάδες η Gazzetta dello Sport έγραφε ότι ο Τοχίρ θα επιστρέψει σύντομα στο Μιλάνο για οικονομικά θέματα και αυτά τα οικονομικά θέματα τα εξηγεί σε δημοσίευμα της η πολιτική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από τον Μάσιμο Μοράτι ο Τοχίρ είναι η χειρότερη δυνατή και γι' αυτό τον λόγο έχει κλείσει ραντεβού με τράπεζες για να δει πώς θα το παλέψει. Το πρόβλημα, βασικά, των Νερατζούρι είναι ότι οι πιστωτές της είναι τράπεζες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χαρίσουν ούτε ευρώ. Γι' αυτό τον λόγο, ο Τοχίρ θα ζητήσει από την Unicredit δάνειο 250 εκατ. ευρώ καθώς η Ιντερ θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσει 210 εκατ. ευρώ (!) ως τις 27 Απριλίου για να καλυφθούν δάνεια που είχε πάρει ο Μοράτι από άλλες τράπεζες (Banca Popolare di Milano και Banco Popolare).

Για να πείσει την Unicredit ο Τοχίρ να του δώσει αυτά τα 250 εκατ. ευρώ, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere della Sera, θα βάλει ως εγγύηση το προπονητικό κέντρο της Ιντερ, τα γραφεία της καθώς και τα συμβόλαια που έχει υπογράψει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οπως και να έχει, οι Νερατζούρι αναγκάζονται να δανειστούν για να εξοφλήσουν δάνεια, με τον Τοχίρ να δεσμεύεται προς την Unicredit (που μεταξύ άλλων έχει και μετοχές της Ρόμα) ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει μέρος του δανείου για μεταγραφές. Αυτές, οι μεταγραφές δηλαδή, από εδώ και πέρα θα γίνονται με τα χρήματα που θα παίρνει η Ιντερ από πωλήσεις παικτών της, όπως έχει πει ο Τοχίρ και στους πιστωτές των Νερατζούρι, μέχρι να φτιάξουν τα οικονομικά και να γίνει κάποια στιγμή η ομάδα αυτοχρηματοδοτούμενη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα