Η Ευρώπη... φέρνει Γκάλο σε Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Η Ευρώπη... φέρνει Γκάλο σε Παναθηναϊκό!

bet365

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γκάλο, φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός, με την προοπτική της Ευρώπης να είναι το δυνατό χαρτί των «πρασίνων».

Προβάδισμα για την απόκτηση του Γκάλο, φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Gaol News» ο Βραζιλιάνος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής να αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.

Ο 27χρονος αμυντικός, είναι στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα και ήδη έχει απασχολήσει και άλλες ομάδες. Τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και η ΑΕΚ, έχουν ψάξει το θέμα, όμως καμία από τις δύο δεν καλύπτουν στο έπακρο τις φιλοδοξίες του παίκτη, αφού αυτός θέλει να ανέβει επίπεδο.

Το γεγονός αυτό, βοηθάει πολύ το «τριφύλλι» που μπορεί μάλιστα να καλύψει και τις απαιτήσεις, τόσο του παίκτη, όσο και των Πορτογάλων. Βέβαια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την αναζήτηση, αφού θέλουν να έχουν πολλές επιλογές πριν προχωρήσουν σε μία περίπτωση, αφού δεν θέλουν να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα