Κούγιας: «Λίγη η Παναχαϊκή μπροστά μου»!

Κούγιας: «Λίγη η Παναχαϊκή μπροστά μου»!

bet365

Ούτε... περίπτερο δεν είναι η Παναχαϊκή πλέον, όπως τόνισε ο Κούγιας, που μίλησε για τα στημένα πλέι οφ, τις αδελφές στην Πάτρα και το ενδεχόμενο να πέσει η ομάδα στην Γ' Εθνική!

«Χείμαρρος» για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Κούγιας, που φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας, «BEST» και έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ! Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής μίλησε για στημένα πλέι οφ, όπου οι... μεγάλοι έχουν επιλέξει από την αρχή τις ομάδες που θα ανέβουν, απείλησε πως θα ρίξει τους Αχαϊούς στην Γ' Εθνική και θα τους κάνει... Θύελλα Πατρών, ενώ τόνισε πως, πλέον, η ομάδα δεν είναι ούτε περίπτερο, όχι μαγαζί γωνία που ήταν κάποτε! Επίσης, μίλησε και για τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με τον σύλλογο, πολύ εκ των οποίων είναι κατίνες, αδελφές, δουλοπάροικοι και λαμόγια!

Αναλυτικά:

«Γεμάτη κατίνες, αδελφές, δουλοπάροικους και λαμόγια που έστηναν ματς η Πάτρα, στο περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής. Με τον ερχομό όμως τον δικό μου στην ομάδα όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν από την ΠΑΕ και έχασαν την δουλειά τους γι' αυτό και όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον μου. Εδώ καταστράφηκε, χάθηκε μία ολόκληρη τράπεζα στην Πάτρα, η Αχαϊκή Τράπεζα και κανείς τους δεν μίλησε, δεν άνοιξε μύτη σε ολόκληρη την πόλη. Mε την Παναχαϊκή θα ασχοληθούν και θα στεναχωρηθούν τώρα όλοι τους αυτοί; Ας είμαστε σοβαροί».

Για το ότι έμεινε εκτός πλέι οφ ο Παναιγιάλειος: «Η Θεία Δίκη τιμώρησε τον Παναιγιάλειο για την αλητεία και τα αίσχη που έκαναν όλοι τους στον αγώνα με τον Παναχαϊκή στο Αίγιο, αλλά και για την ήττα τους στην έδρα τους από τα Ψαχνά. Βλέπετε τα μεγάλα αφεντικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που υπηρετούν αυτοί, η ΕΠΣ Αχαΐας και η ΕΠΟ, δεν ήθελαν πια αυτούς, τον Παναιγιάλειο στα μπαράζ αλλά άλλες ομάδες, όπως ας πούμε τον Φωστήρα που πήρε πέντε δανεικούς από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη».

Για Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου: «Επτά πέναλτι πήρε φέτος ο Ηρακλής Ψαχνών, δηλαδή 21 βαθμούς και εμείς 1 σε 5,5 χρόνια! Ο Βόλος δίκαια πήρε την πρώτη θέση και ας μην είχε την καλύτερη ομάδα. Από καθαρή σύμπτωση δεν τον συντρίψαμε εμείς μέσα στην έδρα του. Και σε βορρά και σε νότιο έγινε προεπιλογή από τα μεγάλα αφεντικά του ελληνικού ποδοσφαίρου των ομάδων που θα πάνε στα πλέι οφ. Και φυσικά οι θέσεις που πάνε Α’ Εθνική έχουν ήδη αποφασιστεί ποιες θα είναι…».

Για τον ΑΟΧ: «Για τα Χανιά δεν έχω να πω κάτι. Συμπονώ το δράμα του κόσμου του Αιγίου, αλλά σας ξαναλέω ότι το μεγάλο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα διορισμένα από αυτόν όργανα δεν τους ήθελαν τελικά στα πλέι οφ και στη Σούπερ Λίγκα, καθώς προτίμησαν τον Φωστήρα. Τώρα το ποιο είναι αυτό μη με ρωτάτε να σας το πω, να σας το κατονομάσω και πάλι. Μόνο την εβδομάδα που μας πέρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε πέντε δικαστήρια για τέτοια θέματα…».

Για τον Κουρμπανά: «Τι να μας πει και ο Κουρμπανάς τώρα για το ποδόσφαιρο και την Παναχαϊκή; Όταν ήταν προπονητής της Παναχαϊκής πήγανε με την διοίκηση και έδινε τα παιχνίδια. Θυμίζω αυτό που έγινε τότε στη Ρόδο, που τους έβαλαν τα έξοδα και το φαγητό και πήγαν στην Ρόδο και κάθισαν και έχασαν. Και επί Μακρή τα ίδια έκαναν. 20 χρόνια Λουκόπουλος τα ίδια, ο Μουτζουρούλιας την έκανε Πατραϊκό και έχασε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την ομάδα και εγώ πληρώνω ακόμη και τα χρέη του Μακρή».

Για τα όσα γράφονται ότι δεν πληρώνει: «Ψέματα όλα αυτά που γράφουν κάποιοι ανώνυμα σε διάφορα σάιτ της Πάτρας περί μη κάλυψης των εξόδων και της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής. Όλα είναι πληρωμένα, πληρώνω πια ανελλιπώς τα πάντα στην ομάδα, μόνο το Παμπελοποννησιακό μου έχει πάει φέτος 150.000 ευρώ για έργα, συντήρηση, ενοίκιο και βελτιώσεις του, μια περιουσία είχα δώσει και για την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς, από το οποίο όμως πέταξε έξω την ομάδα μας ο διαβόητος κύριος Ράπτης. Δεν τολμάει όμως κανείς τους να βάλει το όνομά του σε αυτά που γράφει στα σάιτ γιατί μετά θα τους τυλίξω όλους αυτούς σε μία κόλα χαρτί και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν…».

Για το αν τελικά φύγει από την Παναχαϊκή: «Θα φύγω οπωσδήποτε από την Παναχαϊκή. Όχι μαγαζί γωνία αλλά ούτε περίπτερο δεν είναι πια. Η παρουσία μου στην Πάτρα είναι καταστροφική για εμένα. Η Παναχαϊκή είναι μικρότερη της δική μου εμβέλειας, του κύρους και της προσωπικότητάς μου. Την πήρα με 3.500.000 ευρώ χρέος και τώρα χρωστάει μόνο 500.000. Τους δίνω προθεσμία έως τις 30 Μαΐου. Ζητώ 1.000.000 ευρώ, το 1/7 μόνο των χρημάτων που έχω βάλει. Διαφορετικά πάω την ομάδα σε εκκαθάριση και μετά θα γίνει… Θύελλα Πατρών στο Γ’ Τοπικό».

Για Φυντάνη, Καβακά, Παπαδόπουλο: «Αν μείνω, που δεν το βλέπω με τίποτα πια, στην Παναχαϊκή, προπονητής θα παρέμενε ο Ηλίας Φυντάνης. Ο Ηλίας είναι ένα τίμιο παιδί, πολύ καλός προπονητής που έχει προσφέρει πολλά στην Παναχαϊκή. Αντίθετα ο Καβακάς ήταν απαράδεκτος, σκέτη καταστροφή και πολύ λίγος προπονητικά, ενώ το πάλεψε όσο μπορούσε καλύτερα ο Παπαδόπουλος».

Για τα περί εμπλοκής του στον Άρη: «Είχα πρόταση από τους παλαίμαχους του Άρη. Πήγα είδα τα πράγματα εκεί όμως έχω κουραστεί και ίσως μείνω έξω από το ποδόσφαιρο. Από την άλλη θα ήθελα μια ομάδα με πολύ κόσμο που να διψάει για μπάλα και επιτυχίες, ναι όπως είναι η Καλαμάτα, όμως έκανε έγκλημα τότε ο Γρηγορόπουλος που δεν μου την έδωσε. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό το θέμα με τον Γιώργο Ράλλη…».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα