Πλαστή ενημερότητα ο Φωστήρας!

Πλαστή ενημερότητα ο Φωστήρας!

bet365

Πλαστή ενημερότητα για τρεις, κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ ο Φωστήρας, αφού στον Παναιγιάλειο... καλοβλέπουν το ενδεχόμενο ένστασης.

Πρόβλημα με την ενημερότητα φαίνεται να έχει ο Φωστήρας, κάτι που δεν αποκλείεται να τον αφήσει και εκτός των πλέι οφ! Συγκεκριμένα, ο αθλητικός Εισαγγελέας, Χάρης Λακαφώσης, μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» αποκάλυψε πως οι Φωστήρας, Απόλλων και Γιαννιτσά είχαν πλαστές ενημερότητες, με τον Παναιγιάλειο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση!

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην χτεσινή εκπομπή: «Μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση και τη συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας, του ταξίαρχου Βασίλη Κοντογιάννη και του τμηματάρχη Κυριάκου Μπραΐμη, αποκαλύφθηκαν οι 47 πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και τρεις που αφορούν στην εν εξελίξει αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Οι ομάδες που είχαν πλαστές ενημερότητες από τον Ιούλιο του 2013 είναι οι:

Φωστήρας: φορολογική

Απόλλων 1926: ασφαλιστική

Αναγέννηση Γιαννιτσών: φορολογική».

Στο πάνελ βρέθηκε και ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, που δήλωσε: «Εντυπωσιάστηκα από το θέμα του Φωστήρα και δευτερευόντως από τον Απόλλωνα. Πώς ο Φωστήρας θα παίξει στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την άνοδο; Είναι σοβαρό θέμα και όχι ηθικό».

Τέλος, θέση πήρε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας που είπε: «Ο Φωστήρας στη Γ' Εθνική ήταν ΤΑΠ και όχι ΠΑΕ. Για να συμμετάσχεις στη Football League θα πρέπει να γίνεις ΠΑΕ. Από τη στιγμή που είναι νεοσυσταθείσα ΠΑΕ, δεν έχει χρέη. Θεωρώ ότι αφορά στο ΤΑΠ Φωστήρας. Αν αφορά την ΠΑΕ, τότε έχουμε έννομο συμφέρον. Εμείς χάσαμε πέντε βαθμούς από τον Φωστήρα. Βέβαια, δεν ξέρω πώς έγιναν μεταγραφές τον Ιούλιο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα