Μαντούρο: «Πρώτα Καλλονή και μετά ο Ολυμπιακός»

Μαντούρο: «Πρώτα Καλλονή και μετά ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μαντούρο: «Πρώτα Καλλονή και μετά ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ανέφερε ότι προέχει ο αγώνας με την Καλλονή και στη συνέχεια θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά. Φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά παίξαμε γρήγορα μεταξύ μας και είχαμε την ευκαιρία, αν παίζαμε λιγά περισσότερο, να κερδίζαμε το ματς.

Για την επόμενη αναμέτρηση με την Καλλονή, αν και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας:
«Νομίζω αυτή είναι η σημαντικότερη δουλειά μας (να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς), να σκεφτούμε αποκλειστικά αυτό το ματς, γιατί παίζουμε στην Τούμπα, πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να δώσουμε στους φιλάθλους μας που θα είναι δίπλα μας χαρά, απαγορεύεται να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίσουμε (την Καλλονή)».

Για τους αγώνες της ομάδας εν όψει και των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:
«Νομίζω ότι αυτή είναι η φιλοδοξία της ομάδας. Να κερδίσουμε τα πάντα. Νομίζω ότι παίζουμε καλά, αλλά πρέπει κάποιες φορές να "καθαρίζουμε" νωρίτερα τα ματς για να παίζουμε πιο άνετα. Νομίζω ότι είναι λογική η φιλοδοξία να κερδίσουμε όλα τα ματς, γιατί ειδικά στην Τούμπα το αποδείξαμε απέναντι και στις μεγάλες ομάδες».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον «Δικέφαλο του Βορρά»:
«Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η απόδοσή μας στην Τούμπα, όπου δείξαμε σε κάθε αντίπαλο ότι μπορούμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να το κάνουμε και στα εκτός έδρας, όμως κι αυτό θα είναι μεγάλο βήμα για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να το ξεκινήσουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε το Κύπελλο, θέλουμε να γραφτούμε στην ιστορία της ομάδας. Είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία να πάρουμε το Κύπελλο, καθώς επίσης ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να το κατακτήσει ,κάτι που μπορούμε να το κάνουμε φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα