Για την επιστροφή στις νίκες...

Για την επιστροφή στις νίκες...

bet365

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη εμφάνιση του στο Στάδιο Καραϊσκάκη μετά την κατάκτηση του τίτλου φιλοξενεί τον Άρη (19:30, NS1), ενώ θα διεξαχθούν ματς σε Τούμπα, Κομοτηνή, Ηράκλειο και Λιβαδειά.

ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ

Από τη μία αήττητη έδρα στην άλλη… Μόνο που για τον ΠΑΟΚ το μεγάλο κίνητρο και ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ματς που ακολουθεί εκείνο της Κυριακής. Απέναντι στην Καλλονή είναι μια καλή ευκαιρία για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ανώριμης εικόνας του στη Ριζούπολη και να πάρει ψυχολογία για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι απαλλαγμένοι από κάθε άγχος θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν νέο ρεκόρ τερμάτων, αφού πρόκειται για τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, που έχει δεχτεί δέκα γκολ στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς και που στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ δέχτηκε πέντε από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο δικέφαλος του βορρά σίγουρα θα θέλει να «τελειώσει» γρήγορα το παιχνίδι και να κάνει συντήρηση δυνάμεων αφού ακολουθούν τα ματς φωτιά με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/3, 15:00 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Άρης-ΠΑΟΚ 1-1, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1, Απόλλων-ΠΑΟΚ 3-3. / Πλατανιάς-Καλλονή 7-0, Καλλονή-ΟΦΗ 1-0, Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,15 Χ: 7,50 2: 18,50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Τοπούζης, Σίπκας, Καραγκιζόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Αθανασιάδης (τιμωρ.), Κάτσε (τιμωρ.), Τζαβέλλας (τιμωρ.), Κατσουράνης (τραυμ.), Λαζάρ (τραυμ.) – Άλβες (τιμωρ.), Χογκ (τιμωρ.), Γιορέντε (τραυμ.), Ζος (τραυμ.), Αναστασιάδης (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το… ευτυχισμένο παιχνίδι της αγωνιστικής ή αλλιώς «ευτυχισμένοι μαζί». Ο Εργοτέλης με δύο εκπληκτικές εκτός έδρας νίκες που έκανε κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά στο Παγκρήτιο κάτι του πάει στραβά τελευταία! Οι Κρητικοί είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μακριά από την έδρα της απ’ ό,τι έχει εντός έδρας. Για την ακρίβεια έχει μαζέψει 21 βαθμούς εκτός έδρας και 17 εντός, επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη του Άρη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ευχάριστο γεγονός για τον ΠΑΣ, αν δεν είχε να αντιμετωπίσει το δικό του… κενό αέρος, όταν απομακρύνεται από τα Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες που μετρούν τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές εκτός έδρας, αλλά η μία ήταν η πρόσφατη και μάλιστα πάλι στην Κρήτη. Αν προσθέσουμε, δε, και την ισοπαλία στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, τότε ο ΠΑΣ πάει για να βγει αλώβητος από τις κρητικές μάχες. Μέχρι τώρα, πάντως, ο Εργοτέλης έχει μόνο νίκες απέναντι στα Γιάννινα στο Ηράκλειο σε τρία παιχνίδια και με διαφορά δύο τερμάτων σε όλα.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/3, 17:15 (ΝS4)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 2-3, Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-3, Άρης-Εργοτέλης 0-2. / ΠΑΣ-Παναθηναϊκός 0-1, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1, ΠΑΣ-Πανθρακικός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,30 Χ: 3,05 2: 3,25
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Αρετόπουλος, Γρεβένης, Βέρρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Στοΐκοβιτς (τιμωρ.), Μπουχαλάκης (αμφιβ.) – Κοροβέρης (τιμωρ.), Λίλα (τιμωρ.), Τσάβες (αμφιβ.), Κίτσου (τιμωρ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Στις αρχές Μαρτίου ήταν η επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ», όπου τέθηκε αντίπαλος με τον ΟΦΗ. Τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα τώρα, αφού ο Γιάννης Πετράκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που είχε υπό τις οδηγίες του μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όταν η εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό έφερε την απομάκρυνσή του. Ο Έλληνας τεχνικός έφυγε από τον Εργοτέλη με ρεκόρ 4-8-7 στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον προπονητή που τον διαδέχτηκε σίγουρα δίνει ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ

Η μεταμόρφωση συνεχίζεται. Ο Λεβαδειακός που κερδίζει τον Ατρόμητο και τον Αστέρα, αλλά διασύρεται στην Ξάνθη, ο Λεβαδειακός που κερδίζει τον Παναιτωλικό και χάνει στη Νέα Σμύρνη, που κερδίζει τη Βέροια και χάνει στα Χανιά! Με λίγα λόγια, ο φετινός Λεβαδειακός! 35 βαθμοί εντός έδρας και μόλις ένας (!!) εκτός έδρας, κάτι που αν μείνει μέχρι τέλους μπορεί και να αποτελέσει αρνητικό ρεκόρ. Η ομάδα της Βοιωτίας φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της, ωστόσο δε θα πείραζε να τη σιγουρέψει λιγάκι παραπάνω απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έκαναν το «μπαμ» με τη νίκη τους επί του Ατρόμητου και θέλουν να κατακτήσουν την έκτη θέση, κάτι που με δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μπορούν να το κατορθώσουν. Η προϊστορία του αγώνα είναι μοιρασμένη στο 6-5-3, με τον ΟΦΗ πάντως να μην έχει χάσει στις τελευταίες του τέσσερις επισκέψεις στη Λιβαδειά και συνολικά να μην έχει σκοράρει μόλις σε τρία από τα 14 ματς!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/3, 17:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-Λεβαδειακός 4-2, Λεβαδειακός-Βέροια 2-0, Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0. / ΟΦΗ-Απόλλων 2-0, Καλλονή-ΟΦΗ 1-0, ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,70 Χ: 3,10 2: 3,50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Γιάχος, Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Λεβαδειακός - Περογαμβράκης (τραυμ.), Λαμπρόπουλος (τραυμ.), Ζορό (τιμωρ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Στην καριέρα του έχει βρεθεί πολλές φορές στην ίδια θέση. Άλλοτε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, άλλοτε με εκείνη της Λάρισας, αργότερα με τη φανέλα του ΠΑΣ και τώρα με τον Λεβαδειακό. Ο Ηλίας Κώτσιος, όμως, είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συναισθήματα, κάτι που μαρτυρά το γεγονός ότι σχεδόν σε όσες ομάδες έπαιξε έμεινε περισσότερα από δύο χρόνια, με εξαίρεση μόνο την Καλλονή. Συνεπώς δεν του είναι αδιάφορο ότι θα παίξει και πάλι απέναντι στην ομάδα που τον έκανε γνωστό και του έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν στην καριέρα του. Στην ομάδα που έμεινε 6,5 χρόνια πριν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Ό,τι προηγούμενα είχαν τα έλυναν στο κύπελλο και από φέτος έβαλαν ποικιλία στις αναμετρήσεις τους. Ο Απόλλων κέρδισε το ματς του πρώτου γύρου και σίγουρα θα επιθυμούσε να κάνει το ίδιο και τώρα! Η ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν το αποτέλεσμα της αγωνιστικής, κυρίως για τον τρόπο που επετεύχθη, όμως δεν αρκεί για τη νεοφώτιστη ομάδα που είναι σε θέση υποβιβασμού κι έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα. Η υπέρβαση του Απόλλωνα στην Κομοτηνή δεν είναι απλά να πετύχει τη δεύτερή του νίκη στη σεζόν, αλλά να κερδίσει και μια ομάδα που ακόμα και αδιάφορη αρνείται να χάσει. Ο Πανθρακικός δε χαρίστηκε στον Άρη πριν μία εβδομάδα, δεν έχασε στα Γιάννινα την προηγούμενη Πέμπτη και συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο και σε Εργοτέλη, Πλατανιά και Βέροια. Ο Άκης Μάντζιος θέλει να δει την ομάδα του να τερματίζει όσο πιο ψηλά γίνεται και θέλει να κρατήσει την έδρα του αλώβητη για όλους πλην προς το παρόν των τριών πρωτοπόρων, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (σ.σ. ο Ατρόμητος εξαιρείται, καθώς παίζει στην Κομοτηνή την τελευταία αγωνιστική).

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/3, 17:15 (NS7)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0, Πανθρακικός-Άρης 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1-1. / ΟΦΗ-Απόλλων 2-0, Παναθηναϊκός-Απόλλων 3-1, Απόλλων-ΠΑΟΚ 3-3.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,45 Χ: 3,25 2: 3,20
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κουκουλάκης, Γκάγκας, Γεωργιάδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Κάσες (τραυμ.) - Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Όταν το παιχνίδι είχε οριστεί ως βραδινό και το πρόγραμμα είχε καταρτιστεί μάλλον κάπως διαφορετικό το περίμεναν οι υπεύθυνοι. Τώρα, έχει ελάχιστη σημασία με τον έναν να είναι πρωταθλητής και τον άλλο να έχει υποβιβαστεί. Το μόνο που ίσως λίγο προκαλεί ενδιαφέρον είναι πως πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη μετά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ, αφού είχαν μεσολαβήσει δύο εκτός έδρας ματς. Οι ερυθρόλευκοι που έχασαν στην Τρίπολη στην εμβόλιμη αγωνιστική, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και να βρουν ρυθμό αφού ακολουθεί ο πολύ κρίσιμος ημιτελικός του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Για τον Άρη, λίγα πράγματα μπορούν να γραφτούν. Η ήττα από τον Εργοτέλη έφερε τον μαθηματικό του υποβιβασμό, στο Φάληρο θα έχει υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών τους Μπουγιουκλή και Κάκογλου, έχει αρκετές απουσίες και μια πολύ βαριά παράδοση στην πλάτη του.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/3, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0, Ολυμπιακός-Εργοτέλης 0-3, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-1. / Άρης-ΠΑΟΚ 1-1, Πανθρακικός-Άρης 2-1, Άρης-Εργοτέλης 0-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,07 Χ: 10,50 2: 23,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δελφάκης, Αναστόπουλος, Πετρόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Σάμαρης (τραυμ.), Σαβιόλα (τραυμ.), Σιόβας (τραυμ.), Φουστέρ (τραυμ.), Ιμπαγάσα (τραυμ.). - Κύργιας (τιμωρ.), Τάτος (τιμωρ.), Αγκάνθο (τραυμ.), Πουλίδο (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο, κάτι θα γίνει και θα σε εκπλήξει. Ο Άρης έχει, ήδη, υποβιβαστεί όμως το χειρότερο είναι πως χάνει την αξιοπρέπειά του. Το ταξίδι στην Αθήνα έγινε οδικώς, γεγονός που αποτέλεσε κεντρικό θέμα και απασχόλησε τα μέσα! Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να σώσει όσο μπορεί την υπόληψή του και να ελπίζει πως οι αντίπαλοί του – και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός – θα σεβαστούν την ιστορία του.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στο φινάλε της αγωνιστικής, η Ξάνθη και ο Πλατανιάς έχουν ένα προνόμιο! Θα γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζονται και τι τους… είναι περιττό! Με τη βαθμολογία που υπάρχει πριν την έναρξη της αγωνιστικής, η ακριτική ομάδα θέλει πάση θυσία νίκη για να μείνει μακριά από μπλεξίματα και ο Πλατανιάς θέλει αποτέλεσμα για να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τα δεδομένα, όμως, ως την ώρα της σέντρας θα διαφοροποιηθούν και το κίνητρο ίσως μεγαλώσει ή ίσως μικρύνει. Εκείνο που δεν μπορεί να αλλάξει είναι ότι ο Πλατανιάς είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και μαζί με τον Πανιώνιο έχουν τη χειρότερη επίθεση. Μόλις οκτώ γκολ 15 ματς μακριά από τα Χανιά δύσκολα μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα στον Πλατανιά, που συν τις άλλοις έχασε πέρυσι στην Ξάνθη με κάτω τα χέρια. Οι Ακρίτες με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς ψάχνουν την εξασφάλιση κι αν αυτή δεν έχει έρθει με ήττα του Απόλλωνα στην Κομοτηνή, τότε θα θελήσουν να τη βρουν στο δικό τους ματς.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 31/3, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Πηγάδια
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Πανιώνιος 2-0, Βέροια-Ξάνθη 3-2. / Πλατανιάς-Καλλονή 7-0, Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-0, Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,05 Χ: 3,20 2: 3,80
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Τριτσώνης, Ευθυμιάδης, Τουμπακάρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Βασιλακάκης (τιμωρ.), Βάλλας (αμφιβ.), Φλίσκας (αμφιβ.), Κομεσίδης (αμφιβ.) – Καζναφέρης (τιμωρ.), Φερνάντες (τιμωρ.), , Ναζλίδης (τραυμ.), Ζουμπουλάκης (τιμωρ.), Θέρα (αμφιβ.), Ζαραδούκας (αμφιβ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Σε ένα ματς ζωής και θανάτου, υπάρχουν δύο πόλοι. Ο ένας είναι η Ξάνθη, οι ανακοινώσεις και τα διαρκή της παράπονα για τη διαιτησία, τα οποία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι δικαιολογημένα και από την άλλη την Παναγία! Οι διαρκείς επικλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στα Θεία και στον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν το αποτέλεσμα έχει γίνει κομμάτι της κουλτούρας της Super League και με αγωνία περιμένουμε την επόμενη τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα