Πρέμιερ Λιγκ καλεί ξανά Κάμπελ!

Δημήτρης Τομαράς
Πρέμιερ Λιγκ καλεί ξανά Κάμπελ!

bet365

Σε μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες στην Πρέμιερσιπ έχει εξελιχθεί ο Τζόελ Κάμπελ με τους Κοσταρικανούς να μεταδίδουν για δύο συλλόγους που έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον.

Η Al Dia από την Κόστα Ρίκα τονίζει σε ρεπορτάζ της πως ο Κάμπελ έχει υποχρεώσει με τις εμφανίσεις του δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να έχουν επικεντρωθεί για τα καλά στην περίπτωσή του. Έχουν εκφράσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον και φέρονται έτοιμες να καταθέσουν και σχετικές προσφορές.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μία από τις δύο αυτές ομάδες είναι ανάμεσα στις δέκα πρώτες στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, όπως διαμορφώνεται την δεδομένη στιγμή. Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε μεταφέρει για την εμπλοκή των Έβερτον και Τότεναμ για τον παίκτη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι αυτά τα δύο σωματεία που τον θέλουν για την επόμενη περίοδο. Παράλληλα συμπληρώνεται από τους Κοσταρικανούς ό,τι ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον παίκτη, ωστόσο το πιο πιθανό είναι ο διεθνής χαφ να παίζει στην Αγγλία του χρόνου.

Τέλος στο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις δημοσιογράφου της Sun. Ο Άγγλος ρεπόρτερ υποστηρίζει: «Όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιες ομάδες τον θέλουν. Γνωρίζω πως ο Αρσέν Βενγκέρ τον θέλει στην Άρσεναλ για την ερχόμενη περίοδο. Έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσωπικά έμεινα έκπληκτος μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα