Χολέμπας: «Νίκες μέχρι τον τελικό»

Χολέμπας: «Νίκες μέχρι τον τελικό»

Gazzetta team
Χολέμπας: «Νίκες μέχρι τον τελικό»

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας τόνισε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι μόνο νίκες ως το τέλος της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Σιόβα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

-Χοσέ η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αρη ξεκίνησε με ένα πολύ ευχάριστο νέο. Ο συμπαίκτης σας εδώ στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική ομάδα, ο Δημήτρης Σιόβας είναι ξανά στη δράση. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

«Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο. Ειδικά για τον Δημήτρη είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε και προπονείται με την ομάδα. Στην αρχή της σεζόν είχε παίξει πολύ καλά. Αλλά είχε την άτυχη στιγμή και τραυματίστηκε μόνος του. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αλλά νομίζω πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Προπονείται, πλέον, με την ομάδα».

-Η ομάδα σου κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μερικές αγωνιστικές πριν απ' την ολοκλήρωσή του. Το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει;

«Δεν ξέρω πως αισθάνονται οι υπόλοιποι. Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Αν κρίνω από τα προηγούμενα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ, όπου είχαμε μεγάλες διαφορές στη βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες και κατακτούσαμε νωρίς το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να παίζεις με τον ίδιο τρόπο όταν δεν χρειάζεσαι τους βαθμούς. Αυτή τη στιγμή έχουμε και το κύπελλο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με έναν καλό τρόπο. Ειδικά τώρα που έχουμε τόσο κοντά τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια γιατί ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, παρόλο που έχει τελειώσει για εμάς το πρωτάθλημα».

-Την Κυριακή ακολουθεί ένας αγώνας με ιδιαιτερότητες: ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μία ιστορική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Άρη που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Θα ήθελα το σχόλιό σου για αυτό το παιχνίδι

«Νομίζω πως όλες οι ομάδες παίζουν πάντα πολύ δυνατά εναντίον μας. Ξέρουν ότι θα υποβιβαστούν. Αλλά νομίζω ότι έχουν ψυχικά αποθέματα και καρδιά. Θα παίξουν με εμάς δυνατά και δε θα είναι αδιάφοροι για να ηττηθούν. Δε νομίζω πως θα σκέφτονται έτσι».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο, όχι μόνο για την αναμέτρηση με τον Άρη αλλά και για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί;

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη και να απολογηθούμε στους φιλάθλους μας για τη στεναχώρια που τους δώσαμε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Γιατί ενώ ξεκινήσαμε με ένα τρόπο που δεν ήταν άσχημος, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Είχαμε και τον διαιτητή ο οποίος πιστεύουμε πως δεν μας αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο. Έδωσε πολλά υπέρ των αντιπάλων μας. Το παιχνίδι χάθηκε με αυτόν τον σχετικά εύκολο τρόπο. Παρόλα που χάναμε με 3-0, οι φίλαθλοί μας συνέχισαν να είναι στο πλευρό μας. Τι μπορούμε να πούμε για αυτούς. Είναι σπουδαίοι φίλαθλοι. Μας υποστηρίζουν πάντα, ότι και αν συμβεί. Θέλουμε να τους ζητήσουμε συγνώμη για τα τελευταία παιχνίδια. Είναι σπουδαίοι και καταπληκτικοί. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

-Πόσο σημαντικό θα είναι για εσένα και τους συμπαίκτες σου να συνδυάσετε το όνομά σας με ένα ιστορικό επίτευγμα. Αν κατακτήσετε και το κύπελλο θα πετύχετε νταμπλ για τρίτη χρονιά στη σειρά. Κάτι που έχει να συμβεί απ' τη δεκαετία του '50.

«Πρέπει να το κερδίσουμε το κύπελλο. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Όπως και για όλη την ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του νταμπλ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που μας κέρδισε με 2-1 στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα. Επειδή υπήρχαν αντιδράσεις και θα λέγαμε πως τους έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα, θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδό μας ποιοι είμαστε. Να είμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε με νίκες έως τον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα