Σκέψεις για Γεωργιάδη στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Σκέψεις για Γεωργιάδη στην ΑΕΚ

bet365

Το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζεται από την ΑΕΚ

Ο 26χρονος χαφ πήγε με πολύ μεγάλες περγαμηνές στον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο σε συνδυασμό και με τους αρκετούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν δεν κατάφερε να δείξει όσα περίμεναν από αυτόν οι Θεσσαλονικείς. Παρ' όλα αυτά εσχάτως άρχισε να παίρνει εκ νέου χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ κι όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», πρόκειται για μία περίπτωση που εξετάζουν με ενδιαφέρον στην ΑΕΚ.

Στην Ένωση άλλωστε φαίνεται ότι πιστεύουν πως ο Γεωργιάδης δεν έχει δείξει όσα πραγματικά αξίζει κι έχει τα προσόντα να αποτελέσει μέλος του ρόστερ της νέας χρονιάς. Το καλοκαίρι εξάλλου μένει κι ελεύθερος από τους «ασπρόμαυρους» και στον Δικέφαλο βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο να τον κάνουν δικό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα