Δύο μέσα και τρεις έξω ενόψει Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Δύο μέσα και τρεις έξω ενόψει Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό

bet365

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο είναι οι Μπεργκ και Λαγός, ενώ εκτός έμεινε ο Πέτριτς, ο Ντίνας και ο Μαρινάκης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει για δεύτερη μέρα τον Τάσο Λαγό να προπονείται κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, στην οποία επιστρέφει και ο Μάρκους Μπεργκ που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλλονή. Μαζί του, γυρίζουν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο οι οποίοι στο παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης πήραν ανάσες.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο Μλάντεν Πέτριτς, ο Νίκος Μαρινάκης και ο Θανάσης Ντίνας. Οι δύο πρώτοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ο Γιάννης Αναστασίου έκρινε ανέτοιμο τον Κροάτη και ξεκουράζει τον Έλληνα μπακ, ενώ ο Θανάσης Ντίνας αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Τετάρτης, στην τελευταία προπόνηση προπονήθηκε ατομικά και έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα και ολοκληρώθηκε με τελειώματα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα