Καπίνο: «Μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα»

Καπίνο: «Μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα»

Gazzetta team
Καπίνο: «Μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τόνισε ότι η ομάδα του είναι ικανή να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας

Για τις νίκες και την εικόνα του δεύτερου γύρου: «Η ομάδα δείχνει από την αρχή ότι έχει δουλέψει πολύ και βγαίνει αυτή η προσπάθεια και στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε συνεχόμενες νίκες, ύστερα από πάρα πολύ καιρό ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όμως γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς».

Για το αν το αυριανό (29/03) ματς είναι κρίσιμο για τη δεύτερη θέση: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά από τη στιγμή που είμαστε ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα».

Για τη χρησιμοποίηση 5 παιδιών από την Ακαδημία στο ματς με την Καλλονή: «Είναι ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία εδώ και χρόνια. Φέτος δίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ευκαιρία σε όλους μας να μπούμε στην πρώτη ομάδα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά εκ μέρους μας γιατί με ένα ματς ή μία σεζόν δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα