Αρέσει ο Ντε Μπλάσις στον Ολυμπιακό

Αρέσει ο Ντε Μπλάσις στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Αρέσει ο Ντε Μπλάσις στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Αστέρα επί του Ολυμπιακού και πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ όπως φαίνεται στο μεγάλο Λιμάνι.

Με εννιά γκολ κι έξι ασίστ στο ενεργητικό του, ο Αργεντινός άσος είναι αναμφίβολα σε αυτούς που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Τα εξαιρετικά του προσόντα μάλιστα δεν παρέλειψε να τα δείξει και στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, όπου αποτέλεσε την κύρια πηγή κινδύνων για την άμυνα των πρωταθλητών, ενώ ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Αρκάδων κι ο δημιουργός του νικητήριου στις καθυστερήσεις.

Η περίπτωσή του Ντε Μπλάσις κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει τους Πειραιώτες σύμφωνα με τον «Γαύρο», με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» άλλωστε να έχουν από πριν πολύ καλή γνώμη για τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό, αλλά όπως φαίνεται ανέβασε περισσότερο τις μετοχές του μετά την τελευταία του εμφάνιση. Απόφαση πάντως για ενδεχόμενη κίνηση δεν έχει παρθεί ακόμα στο μεγάλο Λιμάνι, ενώ σημειώνεται ότι οι σχέσεις με τον Αστέρα μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου δεν βρίσκονται πλέον στο καλύτερο δυνατό σημείο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα