Υπόμνημα Αρη εναντίον Πλατανιά και Πανιωνίου

Gazzetta team
Υπόμνημα Αρη εναντίον Πλατανιά και Πανιωνίου

bet365

Ο Αρης μπορεί να υποβιβάστηκε αγωνιστικά, αλλά δεν τα παρατάει και κατέθεσε υπόμνημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά Πανιωνίου και Πλατανιά, ζητώντας την επιβολή ποινών!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κατέθεσε υπόμνημα μέσω του Θανάση Κώνστα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ελπίζοντας ότι Πλατανιάς και Πανιώνιος θα υποβιβαστούν, επειδή δεν κατέθεσαν ισολογισμούς κι έτσι θα επιδιώξει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.Εφόσον αποδειχθεί στη σημερινή συνεδρίαση, ότι οι δύο ομάδες δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφανθούν αν τίθεται θέμα υποβιβασμού των δύο ομάδων και θα μεταφέρουν την εισήγησή τους στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα