«Μάτια» από Χοφενχάιμ σε Μπακάκη

Νίκος Τσιώκος
«Μάτια» από Χοφενχάιμ σε Μπακάκη

bet365

Άνθρωποι της γερμανικής Χοφενχάιμ βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με πληροφορίες τσέκαραν την περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη.

Η εξαιρετική σεζόν του Μιχάλη Μπακάκη με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης, όπου οι Αγρινιώτες αντιμετώπισαν τον Πανιώνιο (1-1), βρέθηκαν σήμερα και άνθρωποι της γερμανικής Χοφενχάιμ.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ χαφ των «καναρινιών» μετράει 30 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας αρκετές καλές εμφανίσεις, ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ, και όλα δείχνουν ότι το όνομά του θα... παίξει πολύ στη μεταγραφική αγορά το προσεχές καλοκαίρι, με την εν λόγω ομάδα από την Μπουντεσλίγκα ήδη να τσεκάρει την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα