Με απουσίες ο ΟΦΗ

Με απουσίες ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες ο ΟΦΗ

bet365

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να μην υπολογίζει στους Λαμπρόπουλο, Περογαμβράκη, Μπανούση, Δασκαλάκη, Μονιάκη.

Με μία προπόνηση στο ΒΑΚ, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (26/3 17:15). Στη συνέχεια, ο Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λαμπρόπουλο, τον Περογαμβράκη, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον τιμωρημένο Μπανούση, αλλά και τους Δασκαλάκη, Μονιάκη.

Επίσης, εκτός είναι και οι Βερόν, Φαζός, Γιαγκιόζης. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αγριμάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπαρέϊρο, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Μακρής, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Ροβίθης, Σίσιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα